Smoothie, polévka i zmrzlina. Stačí vám jediný spotřebič

04.07.2017 | Testování

Možná to znáte – abyste připravili rodině či sobě zdravé smoothie, musíte vytáhnout mixér, na krémovou zeleninovou polévku zase hledáte mixér tyčový, a chcete-li oběd zakončit domácí zmrzlinou, hledáte v kredenci uložený zmrzlinovač. Ale co když tohle všechno zvládne jediný přístroj?

Ne, není to jen lákavá představa. Výkonný mixér Ultrablend+ od Tefalu přemění popsanou situaci v realitu. A dokáže toho mnohem více!

Všetranný pomocník


Šest automatických programů zajistí snadné používání.

S vysokorychlostním mixérem Ultrablend+ od Tefalu díky vysoké rychlosti 30 000 otáček za minutu uvolníte mnohem více živin z ovoce a zeleniny! Čepel nože je poháněna rychlostí více než 460 km/h. Se šesti noži technologie Tripl'Ax Pro® a s výkonným motorem zajistí mixér Ultrablend+ vždy neuvěřitelně jemné rozmixování surovin  až 15x jemnější konzistenci ve srovnání se standardním mixérem.

Jeho 6 automatických programů a manuální ovládání navíc nabízí i nekonečnou škálu možných receptů. Užijte si programy Smoothie, Drcení ledu, Horká polévka (ohřev třením rychle rotujících čepelí), Sorbet, Ořechy, Automatické čištění.

Ultrablend+ je vybaven ultra odolnou nádobou o objemu 2 l (pracovní kapacita), která je nerozbitná, nezachycuje pachy a neobsahuje BPA.

Předkrm, polévka, zákusek...


Rýžová mouka? Žádný problém! Během několika minut je dokonale namleto.

Že je Ultrablend+ skutečně tak výkonný, jak jeho výrobce slibuje, se mohlo přesvědčit i dvanáct z našich testerek, které se zúčastnily Zážitkového testování v pražské Tančící kuchyni. Jak se jim mixér líbil?

„Mixér Ultrablend+ od Tefalu je zaručeně jeden z nejlepších, které jsem kdy měla možnost vidět. Umí krásně dohladka namlít rýži na mouku, připravit ledovou zmrzlinu bez kousků ovoce. Dokonce se v něm dá připravit teplá polévka, a to pouze díky otáčkám – příprava 7 minut. Ideální také na přípravu dětských příkrmů, myslím, že tyčovým mixérem se mi taková konsistence nikdy nepodařila. Velmi jednoduché ovládání, předem navolené funkce s určeným časem přípravy. Doporučuji všem kteří např. milují různá smoothie,“ neskrývala nadšení ladka1.


Díky 30 tisícům otáček bude vaše smoothie dokonale jemné.

„Velmi výkonný mixer, 30 000 otáček už něco umí, z toho důvodu dokáži pochopit a akceptovat i jeho větší hlučnost. Fantasticky přemění rýži v rýžovou mouku, udělá precizní smoothie, zmrzlinu, zdravou polévku, vše dokonale hladké. Myslela jsem si, co doma nemám, když jsem si pořizovala smoothie mixer s 10 000 otáčkami, ale tohle je opravdu vyšší level. A je tu příslib, že v brzké době bude i varianta s ohříváním,“ doplnila testerka Hajdule.

„Blender nemusíme používat jen jako klasický mixér, ale také jako drtič ledu, můžeme si vytvořit zmrzlinu, ale také teplou polévku – které se ohřívá, ale neprochází varem – tudíž máme parádní Nevařenou polévku, ve které je spousta vitaminů a živin,“ vyzdvihla Nada-Sulcova1.


O tom, že testerkám chutnalo, nemůže být pochyb...

„Zázraky se ději v podobě tohoto mixér, chladí, vaří, šťávy udělá...máme díky jednomu produktu svěží smoothie k snídani, teplou polévku k obědu a po obědě si jako dezert můžete dát studený ovocný sorbet, třeba z jahod, cokoli. Velká paráda,“ uzavřela testerka Karolienthal.

Hodnocení všech testerek i ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:42
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:40

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat