Aby vrásky neměly šanci. Jak se jim bránit?

03.08.2017 | Testování

Vrásky. Není žena, kterou by dříve či později nějaká nepotkala a možná i nepotrápila. A tak se spousta z nás snaží s těmito projevy stárnutí bojovat, jak může. Kteří pomocníci nás v našem snažení podpoří?

Spojenci proti vráskám

Na stravě záleží


Usnadněte pleti boj s vráskami – třeba s pomocí bioaktivního možského kolagenu collalloc.

To není žádné překvapení – i na naší pokožce se odráží to, co jíme. A především to, zda jí dopřáváme správné živiny. Kromě vitaminů a minerálů, které potřebuje náš organismus ke správnému fungování, hrají důležitou roli v péči o pleť antioxidanty. Ty totiž vychytávají v těle škodlivé volné radikály, jež mimo jiné neprospívají ani naší pleti. Jejich zásobárnou je především ovoce a zelenina, na které by měla být naše strava bohatá.

Pozor na slunce

Sluneční paprsky jsou pro nás životně důležité, ale ne ve všem nám prospívají. Tak například nechráněné pleti spíše škodí – UV záření, které obsahují, totiž přispívá k předčasnému stárnutí pleti. Nikdy nevycházejte ven bez nanesení krému s ochranným faktorem – a to v jakémkoli ročním období a v podstatě za jakéhokoli počasí (že je pod mrakem, neznamená, že nějaký ten sluneční paprsek nepronikne až k vám).

Výživa i zvenku

Začali jsme výživou a tak výživou rovněž skončíme. Tentokrát tou v podobě nejrůznějších kosmetických přípravků proti vráskám. Krémů, emulzí a sér proti vráskám je na našem trhu k dostání nepřeberné množství, nezapomeňte si proto vybrat takové, jež budou vyhovovat vašemu typu pleti. Pokud si nejste jista, jaké přípravky budou opravdu účinné, koukněte se na složení – pokud v něm najdete kyselinu glykolovou nebo retinol, máte vyhráno. Velmi účinné produkty jsou ty, v nichž najdete i kyselinu hyaluronovou.

Mocný kolagen


Praktické balení, snadná příprava, neutrální chuť. I to si naše testerky na collallocu pochvalovaly.

V boji s vráskami, ale také s třepícími se nehty či slabými vlasy může pomoci i kolagen. Přesvědčit se o tom mohly také naše testerky, jež vyzkoušely bioaktivní, čistý mořský kolagen bez příměsí a aditiv collalloc. Jak s ním byly spokojeny?

„Collalloc nebyl první kolegan, který jsem používala, ale musím říct, že mi asi vyhovoval ze všech nejlíp. Jednak chválim balení po jednotlivých sáčcích, příprava je jednoduchá a člověk si může klidně pár sáčků vzít na dovolenou a netahá celou lahev kolagenu. Chuť mi vůbec nevadí, skoro žádnou ani necítím, což je taky výhoda oproti jiným výrobkům, co jsem vyzkoušela. Po měsíci můžu říct, že mám kvalitnější nehty a přijde mi, že mi míň padají vlasy. Já u collallocu zůstanu, napsala testerka ivaivca.

„Collalloc mě mile překvapil. Začínám s užíváním už druhý měsíc, protože jsem si koupila další balení. Po prvním měsíci jsem viděla účinky na kvalitě nehtů, byly pevnější, přestaly se lámat. Mám dojem, že i rychleji rostou. Další změnu vidím v kvalitě pleti, je hydratovanější, jasnější. S vlasy jsem problémy neměla, tam moc změnu nevidím. Chci pokračovat v 3měsíční kúře, aby se projevily i další účinky na zdraví. Balení je moc prima, sáčky praktické a je to i dobrý tip na dárek pro kamarádky. Cena je taky rozumná. Já budu ráda doporučovat, přidala se testerka Amalka.


Přírodní kolagen collalloc pomohl našim testerkám zlepšit pleť, nehty i vlasy.

„Příprava je opravdu velmi jednoduchá. Užívaní je snadné, nijak nedráždí žaludek. Testuji chvilku a celkově jsem spokojená. Vlasy jsou zářivější a více vyživené, nádherně se lesknou. Vypadají zdravěji na hřebenu jich po česání zůstává méně. Pleť vypadá svěžejší a na dotek je pružnější, zlepšily se mi dokonce i řasy, které jsou poměrně pevnější a nevypadávají, svěřila se testerka adiro.

„Úžasný přípravek. Jsem velmi spokojená. Perfektně promyšlené balení, takže když někam jedu na pár dní, nemusím s sebou tahat celou krabičku, ale stačí odpočítat dle potřeby. Velký účinek vidím u svých vlasů, už mi nepadají tak, jako dřív. Nehty se mi krásně zpevnily, netřepí se, nelámou se. Přímo ukázkově to lze vidět na nehtu u palce, který jsem si nešťastnou náhodou nasekla elektrickými nůžkami, jak se krásně nehet zpevnil při odrůstání, aniž by mi dělal jakékoliv problémy. Takže za mne obrovská pochvala, obří jednička s hvězdičkou a přípravek si rozhodně zakoupím, v užívání hodlám pokračovat,“ pochvalovala si testerka Vera1.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat