TESTOVÁNÍ: Testujeme dětské plenkové kalhotky Pants Linteo Baby 5 JUNIOR

23.04.2024 | Testování

Tak rychlé a snadné přebalování, že ho dítko možná ani nezaregistruje? S plenkovými kalhotkami Pants Linteo Baby vůbec žádný problém. Tuhle novou úroveň komfortu i 12hodinové ochrany oceníte vy oba!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Když děťátko odroste kojeneckým dupačkám a pomalu začíná objevovat svět, bývá přebalování poněkud složitější. Někdy si plenku s radostí samo otevírá, jindy je při její výměně netrpělivé a vzpurně se „rozčiluje“. Jsou situace, kdy je to vážně boj! Řešením by ale mohly být plenkové kalhotky, s nimiž se manipuluje jedna báseň. Máte jedinečnou příležitost otestovat jednu horkou novinku, která se na pultech obchodů objeví až během následujících týdnů.

Péče s láskou a porozuměním

Výrobky ryze české značky Linteo usnadňují a zpříjemňují život všem členům rodiny a jsou její nedílnou součástí takřka 30 let. Společnost po celou dobu své existence neustále pracuje na tom, aby její produkty zákazníkům z hlediska osobní hygieny a kvality nabízely to nejlepší, proto veškeré výrobní procesy procházejí přísnými kontrolami a dermatologickými testy. Bezpečnost a důvěra je tu naprostou prioritou! Týká se to i našich hypoalergenních testovaných plenkových kalhotek velikosti 5, dostupných hned ve třech velikostech dle váhy dítěte, se kterými je přebalování zábavná rychlovka.

Za minutku je hotovo!

Dokonale přizpůsobivé plenkové kalhotky přinášejí novou úroveň komfortu a ochrany miminka. Jsou vyrobené z extra prodyšného a hebkého materiálu pro maximální pohodlí ve dne i v noci. Díky rychloabsorpčním kanálkům je nežádoucí tekutina rovnoměrně vstřebávána, čímž pokožka miminka zůstává v suchu až po dobu 12 hodin, a to ve dne i v noci. Pants od Linteo Baby jsou navrženy s ohledem na potřeby dětí i rodičů – snadné oblékání a svlékání díky pružnému pasu po celém obvodě usnadňuje přebalovací proces, zatímco lepicí páska umožňuje zafixování plenkových kalhotek pro pohodlné vyhození. Dlužno dodat, že jsou bez parfemace, pleťového mléka a elementárního chloru, což znamená, že jsou k citlivé pokožce nejmenších nanejvýše šetrné. Dopřejte svému malému pokladu to nejlepší s plenkovými kalhotami v prémiové kvalitě. A sobě zase rychlé přebalování bez nervů! Aktuálně hledáme 30 maminek nebo tatínků miminek, které váží přibližně 12 až 17 kg (velikost č.5 JUNIOR), žijících v České republice či na Slovensku. V jednom balení je 20 kusů a jeho cena je 249,90 Kč.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.linteo.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, maminek i tatínků z České repulibky i ze Slovenska, kteří napíší do Rozstřelu testerek věk a váhu svého miminka a dále odpoví na otázku, zda by rádi vyzkoušeli tyto plenkové kalhotky?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají Pants Linteo Baby 5.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

Valerie21hur dnes 21:14

Náš syn má 1 rok a váží 12kg, plenky určitě rádi vyzkoušíme ! Ještě jsme nenašli plenkové kalhotky které nejsou hned počůrané …

Petra.p dnes 21:06

2 roky 13 kg . Rádi bychom vyzkoušeli plenkové kalhotky jelikož se u naší dcery snažíme zbavit plinek a kalhotové plenky jsou teď pro nás super volbou při chození na záchod a možnosti kdy si dcera sama může stáhnout a zase nandat v toto období pro nás klasické začínají být spíše překážkou .

VandaNovakova dnes 20:45

Hlásíme se s dcerou Adélkou. Jsou nám čerstvě 2 roky, vážíme 14.5 kg. S kalhotkama nemáme zatím žadné zkušenosti, ale něco mi říká, že by na léto mohly být fajnové (-:

Ztracenka93 dnes 20:41

Dobry den, ano, radi vyzkousime neco noveho. Je nam 23 mesicu a mame 13 kg. Pleny Linteo zname, ale jen ty klasicke plenky :-)

sabule2019 dnes 14:39

Mám doma 4 měsíce staré dítě, 6,6 kg a péče o jeho pokožku a pohodlí je pro mě prioritou, které věnuji podstatnou část každého dne a pro bych rada tento produkt vyzkoušela.

Lejonka6122002 dnes 13:19

Rok a 3 měsíce, Rada bych vyzkoušela tyto plenkové kalhotky protože hodně trpím na oprizeniny poslední a sama už nevím jaké pleny pořad zkoušet.

IvetO dnes 10:30

Synovi je 2,5 roku a váží 13,5 kg. Moc ráda bych tyto plenky vyzkoušela, protože nočník zatím není synův kamarád a přebalování je peklo, protože ho přece strašně moc zdržuju od hraní si a poznávání nových věcí.

Natalie.Sustrova dnes 9:17

Rádi bychom vyzkoušeli plenkové kalhotky Linteo, syn má 30 měsíců a 15kg.

Ema15_ dnes 8:38

Syn má rok a 4 měsíce, váží 11kg. Tyhle plenky by jsme radi vyzkoušely, zatím nám jich moc nevědělo a tyhle plenkové kalhotky s malým capartem který neposedí a je s nim peklo to přebalování, tak určitě budou lepší než klasické a třeba nám i hezky padnou.

Lucie9802 dnes 5:44

linteo kalhotky by jsme vyzkoušeli určitě rádi..malá při přebalování strašně vyvádí takže věřím že tohle by byla určitě rychlejší, příjemnější varianta ...naše holčička váží necelých 12 kilo a meri 76cm

Minulka včera 21:17

Dcera 3roky váha 12kg ,radi bychom vyzkousely :) diky

angel-46 včera 20:39

Ráda bych vyzkoušela plenkové kalhotky, nyní používám jednorázové zapínací plenky. Váha 7,6 kg a 6 měsíců.

Hanivalach včera 20:01

8měsíců cca 8,2kg

Barus007 včera 18:43

Plenkové kalhoty používáme, ale od Lintea otestované ještě nemáme. Právě hledáme novou značku, jelikož aktuální změnili složení a už nesedí. Náš junior má 2,5 roku a 13 kilo.

Teena včera 15:26

1.rok a 10kg Moc ráda bych vyzkoušela tyto plenky pro svou dceru. Zkusili jsme již spousty značek, ale všechny propuští, proto chceme zkusit Linteo.

Dominika3048 včera 13:26

Dceři jsou 3 roky, váží 13kg. Ráda bych plenkové kalhotky vyzkoušela.

Danča_linhartova včera 12:27

Dobrý den, tak toho testování bychom se chtěli opravdu velmi zúčastnit! Dcerce je 13 měsíců a má teď čerstvě 12kg. Přešli jsme na plenkové kalhotky, které jsem za příznivou cenu nakupovala z Polska.. bohužel již nemám tu možnost a nyní hledám příjemnou náhradu, která bude vyhovovat nejen prdce naší malé prdky, ale i mojí peněžence. Protože co si budeme rodičák není žádná sláva a plenky mu velkou část ukrojí. Navíc jsem se rozmazlila tím, že plenku vezmu a natáhnu a nemusím řešit špatně zalepené zipy a kroutící se dítě jako žížala. Tak třeba se poštěstí 🤗 kakamitam zdar!

Tynka12 včera 11:07

Dcerka má 3 roky a váží 16 kg . Velmi rádi bychom otestovaly tyhle plínky.

Sabi95 včera 9:24

Starší dcera má 2 roky a 13 kilo, určitě, ted používáme jen plenkove kalhotky a když ji budou sedět tyhle tak proč je nekupovat dál.

monika65 včera 8:54

22 měsíců, 12 kg, rádi vyzkoušíme tyto plenkové kalhotky



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat