Tip na dárek a soutěž: Rozmazlete své nejbližší dárkovou sadou Ryor

30.11.2017 | Vánoce

Ještě tápete, čím pod stromečkem potěšit své nejbližší? Nadělte jim kvalitní českou, přírodní kosmetiku Ryor, která o ně bude nejen počovat, ale zpříjemní jim sváteční chvíle.

Vysoká hydratace

Hydratace není nikdy dost po celý rok. Proto dopřejte si jí dostatek s dárkovou kazetou Vysoká hydratace, ve které najdete Kyselinu hyaluronovou v gelu a Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami, které navíc bojují proti vráskám.

Kyselina hyaluronová je novodobý hit, který nesmí chybět v žádné koupelně. Dárková kazeta skrývá navíc měkký froté ručník.

Koupíte od 366 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Pro muže

Každoročně si lámete hlavu, co věnovat pánům v rodině a v technice se úplně nevyznáte? Právě proto, že víme, že pánové netráví v koupelně tolik času jako my ženy, máme pro vás zaručený tip, z kterého bude každý muž nadšený. Jedná se o dárkovou kazetu Pro muže obsahující Sprchový gel 3v1, kterým se může umýt od hlavy až patě, tedy šampon, kondicionér a sprchový gel v jednom.

Pečujícím krémem se pak může mazat, ráno, večer, po holení a klidně i ruce. Tak budou mít ulehčenou práci a navíc příjemnou, pánskou, lehce kořeněnou parfemací bude on a následně i vy okouzleni. V balíčku najdete navíc malý ručník.

Koupíte od 313 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Relax

Po vánočním shonu je potřeba se pořádně zrelaxovat. Ideální na to je svěží, příjemná vůně z citronové trávy, kterou najdete v dárkové kazetě Relax .Najdete v ní úžasný Zjemňující  cukrový peeling, kterým jednou týdně jemně obrousíte ztvrdlou pokožku těla. Díky obsaženému oleji se již po koupání nemusíte natírat mlékem a pokožka bude krásně vláčná a hebká.

Abyste si nemuseli té osvěžující vůně užívat jen jednou týdně během peelingu, je tady druhý obsažený výrobek a to Sprchový gel, kterým provoníte sebe i koupelnu každý den. Navíc v kazetě najdete šikovný malý ručník.

Koupíte od 300 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x dárkovou kazetu Ryor!
Stačí odpovědět na soutěžní otázku: Jaký ptáček je vyobrazený na krabičce dárkové sady Ryor Relax?

Soutěž probíhá do 7. prosince 2017. Správné odpovědi posílejte na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "Ryor". Nezapomeňte uvést své celé jméno a adresu, kam vám bude případná výhra zaslána.

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Výherci:

Aneta Doskočilová, Svitavy
Daniela Bolková, Praha-Kunratice
Pavlína Šedivá, Č. Lípa







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat