Vyhrajte 3x balíček sedmikráskových pleťových lázní Manufaktura

30.11.2017 | Vánoce

Vánoční dárky od tradiční české kosmetické značky Manufaktura zaručeně potěší všechny vaše blízké. Jsou s láskou tvořené v srdci Prahy, mají mimořádně kvalitní složení založené na obsahu přírodních ingrediencí a díky nádhernému designu se stanou ozdobou každé koupelny.

Sedmikráskové pleťové lázně

Dopřejte své pleti Sedmikráskové pleťové lázně, a objevte tak 7 kouzel vaší krásy:
hydrataci – omlazení – zpevnění – regeneraci – zklidnění – výživu a rozjasnění.

 

Jedinečný balíček pro Sedmikráskové pleťové lázně v hodnotě 995 Kč obsahuje: Hydratační peelingovou masku, Anti-aging sérum na oči a ústa, Hydratační podkladový fluid a Pleťový olejový elixír

Hydratační peelingová maska, 50 ml

Vyzkoušejte zajímavé spojení peelingu a pleťové masky pro domácí pleťový pečující rituál. Za pomoci bambusových částic tak dokonale zbavíte pleť od odumřelých buněk, mastnoty a nečistot.

Anti-aging sérum na oči a ústa, 8 ml

Jedinečné omlazující, hydratační, zpevňující a revitalizační sérum s bohatým komplexem aktivních látek účinně snižuje výskyt vrásek a přináší okamžitý i dlouhodobý liftingový účinek, napomáhá zpomalit stárnutí pleti a zpevňuje ji. Účinek aplikace podpoří unikátní chladivý kovový aplikátor, speciálně navržený pro péči o okolí očí a rtů, který napomáhá stimulovat mikrocirkulaci a snížit otoky kolem očí.

Hydratační podkladový fluid, 50 ml

Velmi lehký podkladový fluid s cennými přírodními ingrediencemi je vhodný pro všechny typy pokožky jako účinný hydratační podklad pod make-up, denní i noční krémy. U mastnější pleti je možné jej použít i samostatně. Dodává a udržuje v pleti tolik potřebnou vláhu, zjemňuje ji a předchází jejímu stárnutí. Příjemnému rituálu péče o pleť napomůže velmi jemná, rychle vstřebatelná konzistence.

Pleťový olejový elixír, 30 ml

Exkluzivní pleťový elixír je kombinací vzácných rostlinných olejů – šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového, obohacených o výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamin E a koenzym Q10. Jedinečná receptura dodá exkluzivní pěsticí péči normální, suché i citlivé pleti. Napomáhá regeneraci a obnově bariérové funkce pokožky před nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Vyhlazuje a zpevňuje pleť, dodává jí potřebnou výživu a hydrataci, hedvábnou vláčnost, pružnost a jas a předchází jejímu stárnutí.

Jak na Sedmikráskové pleťové lázně?

  1. Aplikuje hydratační peelingovou MASKU
  2. Okolí očí a rtů ošetřete za pomoci ANTI-AGING SÉRA
  3. Naneste jemný hydratační podkladový FLUID
  4. Na závěr vmasírujte pleťový olejový ELIXÍR

Všechny produkty jsou bohaté na přírodní ingredience a doprovázené bezalergenní něžnou vůní. Sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť.

Více informací na www.manufaktura.cz

Hrajte s námi o 3 balíčky sedmikráskových pleťových lázní Manufaktura! Stačí, když do 20. prosince 2017 napíšete na e-mail redakce@bety.cz, jak byste si představovali ideální víkend v lázních. Do předmětu napište "Manufaktura".

Vyhrává 100., 200. a 300. odpověď.

Výherci

Petra Šípková, Žďár n. Sázavou
Nikola Horváthová, Bohumín
Eva Schmidtová, Praha 11






Celkem 16 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat