Ideální dárek pro babičku či dědečka! Darujte do nového roku klouby bez bolesti

30.11.2017 | Vánoce

Mají vaši rodiče či prarodiče problémy s klouby, často je bolí záda, kolena? Žádný z kloubních preparátů jim dosud na dlouho nezabral? Obdarujte je revoluční preparátem, na jehož vývoji se podíleli i čeští vědci.

GelActiv Proteo-Enzyme Q je jedinečným přípravkem, který jako první a jediný na našem trhu kombinuje sílu proteolytických enzymů a osvědčenou výživu kloubů prostřednictvím glukosaminu. Tato kombinace a její účinnost je výsledkem práce odborníků za účasti i českých vědců. Enzymy jsou proslulé svým použitím při kloubních a svalových problémech, kdy přinášejí výraznou úlevu od bolesti. Díky unikátní formě zpracování enzymů již není nutno polykat velké množství tablet, pro potřebné množství plně dostačují 2 tablety denně.

GelActiv Proteo-Enzyme Q obsahuje i glukosamin sulfát, který tvoří základní stavební složku chrupavky a je nejvíce využívanou látkou v kvalitních produktech kloubní výživy. Její účinek je ověřen v mnoha studiích a doporučují ji přední revmatologové. Glukosamin je navíc použit ve formě s postupným uvolňováním, což přináší lepší výživu kloubům a předchází možným negativním pocitům, např. pocitům těžkosti v žaludku.

Doplněk stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q je určen pro lidi nadměrně zatěžujících své klouby a také pro starší lidi s již opotřebovanými klouby. Hlavně pak všem vám, kterým jiné přípravky na klouby plně nezabírají.

Nyní ve výhodném vánočním balení 130+30 tbalet zdarma navíc.

Více informací najdete na www.gelaktiv.cz

Vyhrajte jeden ze tří přípravků GelActiv Proteo-Enzyme Q!

Stačí, když odpovíte na soutěžní otázku a odpověď zašlete společně s adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "KLOUBY".

Otázka: Kdy naposledy dostaly vaše klouby opravdu zabrat?

Vyhrává 100., 200. a 300 odpověď!

Soutěž probíhá od 22. do 31. prosince 2017.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat