Láska za časů Facebooku

Facebook a podobné stránky přinášejí do vztahů novou dimenzi. Můžete být díky němu s partnerem celý den v kontaktu, zaflirtujete si o přestávce na oběd, rychle vyřešíte místo večerní schůzky… Nezapomeňte však dodržovat určitá pravidla.

Zveřejněním některých aspektů vašeho vztahu na Facebooku totiž můžete šlápnout vedle. Ano, žijeme v informačním věku, ale je třeba si uvědomit, že soukromý život má zůstat (alespoň zčásti) soukromým.

1.    Nový objev

Právě jste se vrátila z první schůzky a jste plná dojmů? Máte pocit, že musíte všem svým Fb-přátelům rychle sdělit, že jste asi potkala toho Pravého? Nedělejte to. Co když váš protějšek neměl z rande stejné dojmy a najednou si ve vašem statutu přečte, jak si s ním plánujete společnou budoucnost? A i kdyby byl přesvědčen, že potkal svou spřízněnou duši, možná vůbec není ten typ, který by to potřeboval vytrubovat do světa, a bylo by mu to hodně nepříjemné.

2.    Problémy

Pohádali jste se. Potřebujete si mezi sebou vyříkat spoustu věcí. Neshodujete se v tématech, která jsou pro vás zásadní. To se stává. Nejlepší je si v klidu všechno vyjasnit. Ale ne přes Facebook! Pokud vám něco vadí, vyříkejte si to z očí do očí.


Žárlíte na svého partnera zbytečně? V kartách najdeme odpověď! Volejte kartářku Elenu

3.    Nej, nej, nej

Žijete s mužem, který je nejúžasnější, nejpozornější milenec, nejněžnější (nebo naopak nejvášnivější), nejvyvinutější… Gratulujeme. Ale proboha, jako status na Facebook něco takového nepoužívejte! Podrobnosti z milostného života proberte s nejlepší kamarádkou nad sklenkou vína. Proč by měl něco takového číst třeba váš spolužák, kterého jste neviděla deset let? Věřte, zas tak moc lidí to nezajímá…

4.    Fotky

Tohle snad není třeba připomínat – pečlivě vybírejte, jaké fotky na Facebooku zveřejníte. A rovněž stanovte hranice pro svého partnera. Není nic „lepšího“ než zapnout počítač a dozvědět se, že jste byla „označena v albu Moje sexy kočka“, ve kterém se objevily intimní snímky, které jste s partnerem pořídili. Ani vy podobné fotografie partnera na své stránce neuveřejňujte.
TIP Bety: Podvedl vás partner, máte tušení, že má milenku? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru - speciál Podvedená.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat