Jací jste lháři? Znamení napoví!

25.02.2016 | Vztahy

Každý v životě občas zalžeme. Někteří častěji než jiní. A každý z nás má trochu jiné „strategie“ lhaní, lží si vypomáháme v rozdílných situacích. Jak lžou jednotlivá znamení?

Beran

Nevyužívají lži moc často, na to jsou moc přímí. Navíc nemají dostatek trpělivosti na všechno to drama, které nastane, když se lež odhalí. Pokud už zalžou, většinou se tak nestává v žádných vážných situacích.

Býk

Patří k tvrdohlavým znamením a mají rádi, pokud se věci hýbají přesně tím směrem, kterým chtějí. Pokud si k tomu mají vypomoci malou lží, udělají to.

Blíženci

Jsou rádi středem pozornosti a mají velkou představivost. Proto pro ně není problém si pravdu trochu „přikrášlit“ a přesvědčit lidí, že nikdy nelžou. Pro lhaní mají talent.

Rak

Jsou velmi loajální znamení, které se ke lži uchyluje proto, aby ochránilo city druhých. Budou své okolí donekonečna přesvědčovat, že je vše v pořádku, i když tomu tak nebude. A budou to myslet dobře.

Lev

Jsou na tom podobně jako Blíženci – pokud jim malá lež zajistí dostatek pozornosti ve společnosti, pomohou si vymyšleným příběhem. A jejich okolí jim to rádo odpustí, pokud tedy pozná, že je Lev balamutí.

Panna

Jako velmi analytické a logiku milující znamení lžou Panny pouze výjimečně – nestojí jim to za to. Pravda je pro ně vždy snazší možností. Pokud už zalžou, mají k tomu jasný důvod.

Váhy

Jsou to rození diplomaté, a tak si pro tyto účely občas pomohou lží. Na rozdíl od Blíženců či Lvů si však ve lži nelibují, je pro ně prostředkem k dosažení rovnováhy. Kromě toho je při lži málokdo odhalí.

Štír

Štíři mají občas sklony k manipulování lidmi ze svého okolí. A lži jim k tomu slouží přímo skvěle. Navíc jsou schopni velmi dobře „číst“ své okolí, a tak jim lhaní nedělá potíže.

Střelec

Ani Střelci nejsou nakloněni lhaním – není to jejich styl, nemají pro lhaní talent. Navíc mají pocit, že případná ztráta důvěry je za lež až příliš vysoká cena. Pokud už se ke lhaní odhodlají, nebojí se opravdu velkých lží (ale nedělají to rádi).

Kozoroh

Ani oni nejsou příznivci lhaní, problémy řeší raději přímo, upřímnost je pro ně naprostou nezbytností (a ne že by je to občas nedostalo do potíží). Když už přeci jen zalžou, jejich okolí je velmi snadno „prokoukne“.

Vodnář

Také Vodnáři jsou díky své velké představivosti a kreativitě docela šikovnými lháři. Ale nepomáhající si lží kvůli vlastnímu prospěchu, spíše si přikrašlují příběhy, jimiž se snaží zapůsobit na své okolí. A i když občas zajdou příliš daleko, lidé jim většinou věří.

Ryby

Lžou hlavně v sebeobraně, případně se snaží ochránit své blízké. Jinak se jim ale lži protiví, naopak se občas dostanou do problémů svou až přílišnou otevřeností.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:32
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:33
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat