Požitkářské orgie ve vaně. Co dát do vody a do žaludku?

31.10.2019 | Vztahy

Psychické uvolnění, prokrvení pokožky, uvolnění svalů. Koupel má zkrátka blahodárné účinky na celé tělo i psychiku. A co teprve, když jste na ni dva? Pojměte chvíli ve vaně jako předehru či posvátnou chvíli ve dvou.

Kdy jste se naposledy zastavili a užili si pár okamžiků jen pro sebe? Místo vzpomínání radši jednejte! Po ložnici je koupelna dalším místem pro romantiku i sexy hrátky. Co si pro čas vyhrazený jen vám dvěma připravit? Chutné pamlsky, světlo svíček, náladovou hudbu. K vaně dejte stolek či taburet a na něj postavte lahev vína či sektu, k tomu samozřejmě skleničky.

Půlhodinka degustace

Pak se určitě se bude hodit miska s hroznovým vínem, jahodami, broskvemi, citrusovými plody nebo fíky. Skvělý je i banán politý čokoládou nebo jakýkoli smyslný čokoládový dezert. (Za afrodiziaka obecně jsou považovány potraviny s vysokým obsahem cukru, neboť dodávají energii a jejich vůně zároveň pozitivně působí na všechny vaše smysly.) Mnozí milenci oceňují i jednohubky s lososem či kaviárem. Platí, že pokud je předkrm hezký i na oko, povzbuzuje a probouzí smysly. A dál?

Nerušit, prosím!

Napusťte vodu o teplotě zhruba 38 stupňů. (Měla by být tak akorát.) Do lázně nalijte jeden litr podmáslí a pár polévkových lžic včelího medu. Na hladině nechte plavat pár růžových lístků. Nakonec se hodí trocha oblíbeného éterického oleje (například jasmín, skořice pomeranč, santalové dřevo), nicméně to není nutné.

Oba se naložte do lázně, popíjejte, uždibujete dobroty a vychutnávejte si jeden druhého. Namočte houbu a navzájem se umyjte. Pokud budete mít náladu, vezměte šampon a dopřejte si hýčkání vlasů a jemnou masáž vlasové pokožky. Doba koupele je neomezená, připouštění teplé vody taktéž, akorát nesmíte zapomenout přesunout se včas do ložnice, pokud si to situace bude vyžadovat. Zalíbilo se vám být jen sami dva? Příště zkuste jinou, „mléčnou“ koupel.

Párový rituál jako tradice

Skleničku sušeného mléka promíchejte s polévkovou lžící nějaké aromatické bylinky (vhodný je rozmarýn, oregano, levandule či tymián) a jednou lžící sušeného měsíčku. Přidejte ještě stejné množství sušené a jemně nadrcené kůry z libovolného citrusu. Směs vsypejte do koupele a dopřejte si aspoň dvacetiminutový párový relax. Ostatně společnou koupel můžete pojmout jako párový rituál, který sbližuje. Vyhraďte si čas třeba za jednou za měsíc a posilujte svůj vztah způsobem, který si žádá investici pouze ve formě vaší snahy a nápadů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat