Komentáře k článku

ilona 26.01.2021

pritel mne neustale urazi ze jsem tlusta ze mel vzdy kocky a ja abych se sebou neco delala.sebevedomi mi tim srazi casto mi to je lito jak se o nej staram a on tohle a navic mi rekl i o milovani ze mel vzdy hubene holky a v posteli se snima dalo delat hodne veci a semnou ze to nejde ze se sotva otocim......co delat dekuji

Přemek 06.01.2021

Moje partnerka má rakovinu prsu, a to máte teprve slyšet ty urážky. Ze začátku jsme se hádali pořád, ale zjistil jsem že to nemá vůbec smysl, tak to bohužel budu muset snášet, dokud neodrostou děti, a nevypadnu. Ano, nemůžu vypadnout veškerá výchova našich dětí padla od jejich prvního roku života na mě.

Alena 14.09.2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli snášet urážky manžela nebo mu to vracet, nebo vyhledat odbornou pomoc.Dost se mnou manipuluje ani svůj vlastni názor už nemůžu mít, vše zahraje do autu o všem rozhoduje on, co se pořídí, koupi nebo do budoucna budovat. A dost mne ubiji, kontrola účtu, kdy a kolik jsem utratila v jakych obchodech.Jedu nakoupit běžný nákup pro čtyřčlennou rodinu, a když se vrátím vše mi manžel prohlédne jaké tam jsou ecka a jestli jsem četla složení...přitom hodně nakupují v bio obchodech a na trhach. Nevím jak dál..

Neregistovana 14.09.2019

Dobry den, nevím kde začít ale snad to zvladnu. Manžel mne neustále psychicky uráží. Příklad - nechá 4 letou dcerku jezdit sam ve výtahu nahoru a dolu, neuvědomuje si co se může stát. Když sem sním o tom mluvila, ze si to nepřejí, tak mi řekl, ze jsem hysterka a vysmál se mi do oči. Další příklad- návštěva známých ,kde jsem vyprávěla jak bylo na dovolené. Byla to ta nejhorší dovolena, kterou sem zažila. Jela jsem výtahem s dětmi a plné ruce zavazadel k odjezdu domů. Když se otevřely dveře u výtahu, syn vyběhl, který ma 1rok a 8 měsíců, v tu chvíli jsem zjistila, ze dcerka zmackla jiné číslo, což nevadilo ale dveře se začínali zavírat a syn byl na chodbě, kde bylo schodiště. Zkusila sem dat kufr do dveří ale prostě se zavíraly dal. Mela sem strach, aby tam syn nedal ručičky nebo nohy a hlavně už nás neviděl. Vše dopadlo dobře ale manžel jen mavnul rukou, když jsem vše popisovala, nakonec mi řekl, ze cidlo ve výtahu je nahoře. A těch historek je víc.

Ťulpas 23.08.2019

Dobrý večer, vyčetla jsem manželovi jeho každodenní pití a vyslechla jsem si spousty urážek typu: umíš jenom vyčítat, vyliž si prdel, sereš hovna několik let atd. Samozřejmě je to vytrženo z kontextu, byla to vždy reakce na nějakou moji poznámku. Manžel je pracovitý, umí zajistit rodinu, ale nemužu mu nic říct. Naježí se, křičí, že jsem věčně nespokojená, že neumím komunikovat a pak přijde sprcha jeho nadávek. Před rokem jsem chtěla naše soužití ukončit. Dokonce byl se mnou u psychologa. Řekla bych, že jsme tam, kde jsme byli. S pitím prý nepřestane a mě má dost! Tak jen tak ... Pak vychladne a za sprostá slova se mi omlouvá!

deeana 15.04.2017

Urážky určitě ne.

denitek 10.04.2017

ono urážení jako takové.... Asi netolerovat, ale předtím, než jsme se naučili spolu po menší krizi komunikovat, jsme se uráželi, spíš si vyčítali? Důležité je, aby člověk dokázal všechno říct na rovinu a otevřeně si o tom promluvit. Ovšem, vím, že při takové srážce s blbcem..... to jsou všechny komunikace světa stranou :-D

Simdan 31.03.2017

Ono se to radí,když to nezažil >:( když ženské klesne sebevědomí na bod mrazu...*9*

renda4141 31.03.2017

Žádné urážky by se neměly tolerovat.

nea 30.03.2017

Teď už vím, že tolerovat nemá smysl. Věci se jen zhoršují časem a partner si dovoluje čím dál víc. Nemá smysl si naivně myslet, že se vše obrátí. Když takové jednání v člověku je, tak má tendenci se zhoršovat pokud k tomu má podmínky a tolerance druhého mu v tom jen nahrává.

Netolerovala bych......

vivi11 29.03.2017

Určitě netolerovat.

helus 29.03.2017

Manžel mě neuráží.

glady 29.03.2017

urážky bych určitě netolerovala

alenab 29.03.2017

musí to být hrozné, naštěstí se mně to netýká (zatím)

Hanyna 28.03.2017

Naštěstí nic podobného nemusím řešit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat