Co si neoblékat na první rande

08.08.2011 | Vztahy

První schůzka je z hlediska prvního dojmu životně důležitá, a tak oblečení věnujeme patřičnou pozornost. Nakonec vyrazíme v úžasném modýlku, o kterém jsme přesvědčeny, že je dokonalý. Jenže muži si mohou myslet pravý opak.

Co tedy – očima mužů – u příležitosti prvního rande raději nechat v šatníku? Redakce jednoho z největších britských časopisů se zeptala přímo samotných zástupců opačného pohlaví.

1.    Harémové kalhoty

Volné, široké kalhoty s rozkrokem kdesi v oblasti kolen uvedli téměř všichni oslovení. Je to celkem pochopitelné, je třeba si připustit, že sexy zrovna nejsou. Ale upřímně, kolik z nás vyrazí na schůzku, notabene první, zrovna v těchto kalhotách?

2.    Tenisky

Tohle je rozhodně překvapení, protože ne všechny tenisky nebo „kecky“ jsou takový průšvih. Ale prosím, muži mají prostě rádi na ženách botky na podpatku. Alespoň na to první rande jim je dopřát můžeme…

3.     Podprsenky s vycpávkami

Pravdou je, že mezi některými ženami s menšími prsy jsou vycpávky až neuvěřitelně populární. Ale co si budeme namlouvat – když dojde „na věc“, očekává muž, že to, co viděl ve výstřihu, uvidí i poté, co si sundáte spodní prádlo. Tak to prostě je.

4.    Empírové střihy

Respektive trička a topy, které jsou pod prsy stažené a poté puštěné volně. Mužům totiž asociují těhotenské oblečení. Nakonec se zdá, že takovým topem naděláme víc škody, než kdybychom si vzaly nějaký jiný, ve kterém sice o trochu více vynikne, že jsme přes Vánoce přibraly, ale v žádném případě v něm nevypadáme, jako že bychom mohly být těhotné.

5.    Příliš mnoho šperků

Trochu vágní definice. Kolik je „příliš mnoho“? Těžko říct, možná se muži podvědomě bojí, že po nich budete chtít, aby vaši sbírku náležitě rozšířili…

6.    Špatně nalíčené oči

Tak tohle rozhodně je překvapení. Kolikrát se nám ráno ty stíny příliš nepovedou a na víčku necháme slabý obtisk řasenky s tím, že si toho stejně nikdo nevšimne? No vida, evidentně si všimne. Zajímavé.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat