Mimomanželské poměry mohou ohrozit muže na životě

14.02.2021 | Vztahy

Kardiovaskulární choroby jsou čím dál častější. Obvyklou příčinou bývá cholesterol, ale taková záletnická aférka může přijít vašeho partnera poměrně draho!

Být v kůži podváděné ženy není vůbec nic příjemného. Pravdou je, že spousta dam v této neblahé situaci volá pro spravedlnosti, přičemž se odkazuje na známé úsloví o božích mlýnech. Jenže pozor, v tomto případě je třeba opravdu vážit slova. Jistá studie totiž nedávno prokázala, že ono motto v reálném životě skutečně funguje. Jak tvrdé tresty čekají hříšníky, co své právoplatné polovičce nasadí parohy velikosti výkladní skříně?

Nevěra pohřbívá. Vztahy i muže

Poznatky italské studie uskutečněné Florentskou univerzitou by měly být varováním pro všechny zastánce silnějšího pohlaví, kteří by snad propadli touze posoudit, zda je u sousedů tráva zelenější. Vyplývá z nich totiž, že pohlavní styk mimo domácí základnu negativně ovlivňuje kondici jejich srdce. Zdá se vám to jako poněkud silná káva? Za těžší kalibr se dají považovat i důkazy podpírající pravdivost tohoto „objevu“. Jak experti našli souvislost mezi ochutnávkou zakázaného ovoce a vážnými zdravotními obtížemi? Chtělo to píchnout přímo do vosího hnízda.

Sonda do hlubin svědomí a trenýrek

Tamní odborníci do svého trochu kontroverzního výzkumu zahrnuli několik stovek mužů různého věku. Jediná podmínka účasti? Respondenti museli mít osobní zkušenosti s podváděním – čím více, tím samozřejmě lépe. Po sériích lékařských testů a upřímných zpovědí oslovených došlo na lámání chleba, tedy finální analýzu. A děly se věci, které nečekal vůbec nikdo.

Kdo zahýbá, toho potká infarkt?

Na základě nashromážděných dat specialisté došli k jednoznačnému postoji. Nevěra podle nich mnohonásobně zvyšuje pravděpodobnost nejrůznějších kardiovaskulárních onemocnění, včetně infarktu myokardu. Jak to? Tak teď to teprve přijde, neboť v tom mají „prsty“ hned čtyři hlavní faktory. Který vám přijde jako nejlogičtější?

Obžerství nebo výčitky? Důvod volat záchranku

Za ten nejzásadnější důvod vědci považují věkový rozdíl „zahýbače“ a jeho o poznání mladší milenky, kvůli němuž je poměr fyzických sil obou aktérů dosti nevyrovnaný. Druhým „kamenem úrazu“ je prý nadměrná konzumace jídla a alkoholu těsně před milostnou divočinou. Nechtěnému výletu na kardiologii pak nahrává i zvýšení krevního tlaku v důsledku pánského vzrušení, nebo těžké pocity viny, s nimiž si provinilec neví rady. Tedy alespoň podle italských odborníků! Hádáme, že tahle studie ještě vzbudí pořádný rozruch!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat