Nejhorší prohřešky partnerů, za které můžete jít i sedět

21.04.2019 | Vztahy

Ženy a muži jsou dva různé živočišné druhy. Proto ženy říkají „všichni chlapi jsou stejní,“ a muži zase „no jo, ženská“. Jako by pro naše pohlaví byly určité činy naprosto charakteristické. Nutno podotknout, že od pravdy to občas daleko není. Ať chceme nebo ne, každá z nás někdy udělala svému partnerovi něco z následujícího seznamu. Některé z bodů jsou ale skutečně ošemetné.

Slídění

Jste od přírody zvědavá a k tomu nedůvěřujete svému partnerovi? Projíždíte mu esemesky, sociální sítě, e-maily, a dokonce i kapsy? Tak pozor! Jednak vás musíme upozornit, že kdo hledá, ten vždycky něco najde, ale vůbec to nemusí být tak, jak si to vyložíte. Za druhé je to akorát důkaz, že máte nízké sebevědomí, a za třetí, pokud něco najdete, udeříte na partnera a on to nahlásí, můžete si jít klidně sednout na jeden až pět let do chládku.

Odfláknutý sex

Nebaví vás milování nebo nemáte prostě náladu? Možná je lepší říct to na rovinu než partnera nechat oddřít nezáživné číslo, při kterém budete ležet na zádech a znuděnými škleby dávat najevo, jak děsně vás to nebaví. Chvíli mu to možná stačit bude. Za pár měsíců už může být vše jinak. A buď vás opustí, nebo vám dá příčinu slídit mu v mobilu.

Zpátky v čase

Ať se hádáte o čemkoli, vždycky se vrátíte o celý vztah zpátky a vyčítáte pěkně postupně veškeré prohřešky, které váš partner kdy udělal? To je ale velice krátká cesta do záhuby. Není potřeba vytahovat pokaždé všechny špatnosti a znovu a znovu si je nejen připomínat, ale také vyčítat.

S ním? Nikdy!

Tolerance ve vztahu je jeden ze základních kamenů. Pokud se v něm nenachází, těžko bude mít dlouhého trvání. Tolerovat byste měla nejen nešvary toho druhého, ale také jeho zájmy a kamarády. Váš partner jistě taky nemá rád všechny vaše kamarádky, ale nedělá scény, když ji chcete pozvat domů na kávu. Ženy jsou naproti tomu schopné zrušit rodinnou oslavu, protože manžel pozval někoho, koho ony tam v žádném případě trpět nebudou. Takže takhle… Jsou to jeho přátelé a vám nepřísluší hodnotit, zda jsou pro partnera dost dobří. O tom rozhoduje sám.

Neustálá kritika

„Proč ses nezul venku?“, „Proboha co jsi zase dělal?“, „Ty vždycky všechno zkazíš.“ Hovoříte takto často se svým protějškem? A kdy jste mu naposledy řekla něco povzbudivého? Nějaký kompliment či pochvalu? Muži potřebují slyšet, že něco udělali dobře. Nechtějí poslouchat jen to, co udělali špatně. Paradoxně je to jedna z nejčastějších věcí, které mužům na jejich ženách vadí. Že příliš kritizují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat