Minutový rituál pro zažehnutí erotického napětí

Malé pozornosti a milá gesta nepotěší jenom duši, ale dokážou ve vztahu navodit i to pravé třaskavé erotické napětí.

Hodně párů se po nějaké době dostane do typického stereotypu. Jen rychlé rozloučení ráno na prahu mezi dveřmi, a večer, po dlouhém pracovním dni, jsou pak příliš unavení na to, aby se ještě dostatečně věnovali svému partnerovi. A vášeň se ztratila někde na cestě. A přitom existuje úplně jednoduchá věc, která ale oběma partnerům velmi pomůže.

Šťastné páry mají jedno společné

Vědci v jedné studii pro „Journal of Social and Personal Relationships“ zkoumali vztahy a zjistili, že dlouhodobě šťastné a spokojené páry mají jednu věc společnou. Ve dvou různých studiích testovali vědci studenty, kteří měli pevný vztah alespoň 4 měsíce. Položili jim otázku, kolik společných přátel mají, kolik času denně tráví při společných činnostech a jak by zhodnotili kvalitu svého vztahu. Výsledkem bylo, že páry, které měly velký okruh společných přátel, se cítiliy se svým protějškem více spjaté a považovaly svůj svazek za pevnější a intenzivnější než ty, které neměly společné přátelé.

Zkuste „Simmering“

Pokud se ve vztahu stále cítíte šťastní, ale už to nemá ten náboj jako na začátku, zkuste „Simmering“. Podle Dr. Stephena Snydera, sexuálního terapeuta a autora knih o vztazích, dokáže „Simmering“ znovu povzbudit náladu ve vztahu. Jedná se o rituál, při kterém si oba partneři udělají jeden na druhého krátký čas a vzájemně se vnímají. Intimní obejmutí, cítit tlukot srdce toho druhého a políbit partnerku na krk dokáže údajně předcházet každodenní rutině.

Přitom ovšem nejde primárně o to, vytvořit sexuální napětí – mnohem více by se partneři měli cítit spolu dobře a těšit se z přítomnosti toho druhého. To vzrušení je jen příjemný vedlejší efekt. Vezměte tedy svého partnera nebo partnerku do náruče a vnímejte jeho/její přítomnost všemi svými smysly. Možná se vám dokonce podaří takový rituál zařadit do svého života dlouhodobě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat