Detox hlavy od vašeho expřítele

Váš vztah už skončil dávno, ale váš bývalý přítel se vám usadil v hlavě a nechce odejít. S následujícími triky se konečně můžete zase volně dívat dopředu.

Konec jedné lásky je vždy smutný a jak dlouho se přitom dva lidé na společné lásce podíleli. A konec je nejtěžší především na začátku, to je normální. Pokud je ale bolest taková, že se nedá vydržet a ex přítele nemůžete dostat z hlavy, je každá rada drahá. A od nás ji dostanete úplně zadarmo.

Přestaňte s ním komunikovat

Dokud budete se svým expřítelem mluvit a dopisovat si, nemá ani vaše srdce, ani váš mozek šanci na něj zapomenout. Proto už mu nevolejte, smažte si ho z Facebooku a ze všech aplikací jako třeba WhatsApp.

Dívejte se na něj realisticky

Nejčastější důvod, proč se nemůžete svého bývalého zbavit, je, že si ho idealizujete. Ve vzpomínkách se uchovávají jen příjemné chvíle a všechna zklamání a obtíže jste dávno zapomněla. Abyste se z toho bludného kruhu dostala, napište si seznam – pět věcí, kterými vás váš expřítel nejvíce zranil. A vzpomeňte si také na to, jak moc vás to tehdy bolelo. A pokaždé, když si znovu vzpomenete na svého báječného perfektního ex přítele, vytáhněte si tenhle seznam.

Žijte

Myšlenku, že můžete být šťastná jenom ve vztahu, hoďte za hlavu. Samozřejmě má vztah něco do sebe, ale vy byste měla být schopná žít i sama a užít si to. Potkávejte se s přáteli, sportujte, běžte do kavárny, podívejte se na svůj oblíbený seriál nebo se běžte prostě jenom projít. Čím více aktivit si bez jakéhokoli doprovodu užijete, tím spíše přestanete na svého bývalého myslet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 8.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat