Znamení, že už vás má partner plné zuby

10.07.2021 | Vztahy

Partner uvažuje o rozchodu. Tedy ne, že by už měl jasno, ale napadlo ho, že by mu odloučení udělalo dobře. Jak se kvůli tomu změní jeho přístup k vám? Pakliže dělá tyhle věci, skutečně mu vztah přerůstá vztah přes hlavu!

Nikomu nechce ublížit. Proto mlčí. Zatím si nechává pro sebe, že jeho city k vám už nejsou tak intenzivní, možná ještě v poslední chvíli zvažuje, zda má, nebo nemá cenu partnerství zachraňovat. Většina žen si tohle citlivé období plete s přepracovaností svých protějšků. A není se čemu divit. V některých bodech to tomu odpovídá. Partner je doma čím dál méně, navíc pozorujete, že když už je duchem i tělem přítomný, většinou bývá neskutečně protivný. Signálů, že vás má přítel nebo manžel plné zuby, je ale mnohem víc.

Vyčítá

„Už zase je studená večeře. A proč jsou bačkory uprostřed předsíně, hergot?“ Vadí mu všechno. Každá maličkost, drobnost, prkotina se najednou stává spouštěčem hádky a důvodem pro rozepři. Často vám i přijde, že jeho chování nemá žádný důvod. Doma je všechno podle jeho představ, dokonce jste mu připravila oblíbené jídlo. Na jeho náladě to ale nic nemění.

Ignoruje vaše city

Promiň a odpouštím ti. To jsou dvě klíčová slova, která mohou věcně uzavřít každou výměnu názorů, ale i nespravedlivé obvinění, špatně vyhodnocené pocity nebo emoce. Partner zaútočil s tím, že jste opět neudělala tohle a tamto, i když to třeba není pravda? Budiž, stane se, každý někdy ujede, ale že se za své počínání ani nemluví, je už věc druhá. V takovém případě totiž ignoruje vás celou. Začínáte mu být volná.

Je odtažitý

Tak pochopitelně, že člověk toho někdy má až nad hlavu, proto je uzavřený do sebe, nevyhledává fyzický kontakt a je rád, když může být aspoň chvíli o samotě jen sám se sebou. Jenže pozor! Pakliže partner delší dobu odmítá pohlazení, objetí nebo chycení za ruku, je to divné. Spíš se jedná o varovný signál. Pomalu se vzdaluje, a co hůř, bojkotuje možnost útěchy a pochopení z vaší strany. Variantou je i to, že neví, jak čelit realitě, proto hraje o čas. Potřebuje si rozmyslet, co vám vlastně řekne, když se ho zeptáte, zda vás ještě stále miluje.

Už pro vás nic nedělá

Požádáte ho, aby z práce přišel dřív, podíval se na rozbité dveře, donesl z obchodu novou schránku, kterou poničili vandalové. Nic z toho se nekoná. Natož aby vás protějšek rozesmál, potěšil, uchlácholil, rozněžnil… Jedním z nejhorších momentů ve vztahu je ten, kdy si uvědomíte, že nemáte na koho spoléhat.

Přestal být všímavý

Dalo vám práci zhubnout sedm kilo, navíc máte netradičně udělané vlasy a koupila jste si parfém, který on nezná. A nechce znát. Nevšímá si změn na vašem těle, neslyšíte od něj komplimenty, jste vlastně neviditelná.

Říká „já“ místo „my“

Když vás člověk miluje, počítá s vámi i do budoucna. Partnera teď ale nezajímají vaše plány a o těch svých hovoří jako čistě o vlastních. Nějak do nich nepatříte a vůbec je rozhovor na toto téma tabu. Děje se samozřejmě to, že se vaše druhá polovička od vás odděluje.

Zdroje: Názor autora, brides.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat