Negativní lidi do vašeho života nepatří

Někteří lidé mají konstantně špatnou náladu a stahují k ní i své okolí. Existuje ale trik, se kterým se jich zbavíte.

Stejně jako existují lidé, kteří vám dokážou vykouzlit úsměv na tváři, jsou i tací, kteří umí pravý opak. U nich se člověk hned po prvním setkání ptá, proč se s nimi vlastně setkal. Také jsou ve vašem okolí lidé, kteří na vás přenášejí svoji špatnou náladu?

Negativní lidi najdete všude a mnoho z nás se jimi nechá stáhnout. To pro nás ale může mít fatální následky. Jde totiž o to svoji náladu zlepšovat, protože jen tak je možné realizovat svoje vlastní sny a žít život tak, jak si ho představujeme.

Co s tím? S následujícím trikem můžete negativní energii plynoucí od druhých zamezit – a výrazně tak zvýšit kvalitu svého života a šance na vlastní pozitivní rozvoj.

Negativní energie bude minulostí

Představte si, že na dovolené nebo služební cestě přijdete večer ke stolu, kde sedí člověk, který si neustále na něco stěžuje. V takovém případě radí Viola Möbius, kriminoložka, spisovatelka a pedagožka, abyste se postavili a řekli: „Omlouvám se – asi jsem u špatného stolu. Já hledám ten s tou pozitivní energií.“ Ta věta má obrovskou sílu a dá se použít i v jiných situacích, nejen při večeři. Tak jasně dáte najevo, že celou tu negativní energii nehodláte trpět ani vstřebávat.

Můžete vyzkoušet i druhou variantu – řekněte osobě, která mluví o nějakých problémech, například v telefonu, něco jako: „Promiň, ale dnešek má datum se sudou číslicí a v takových dnech nemůžu přijímat negativní informace.“ Že bude váš protějšek pořádně překvapený, vám zaručíme.

Humor je zázrak

Ta špetka humoru a vtipu, který se v každé z podobných vět ukrývá, není samoúčelný. Naopak! Humor je extrémně efektivní metoda, jak zastavit tok negativních výlevů. Samozřejmě je k tomu potřeba i pořádná dávka odvahy, opravdu stůl s pozitivní energií jít hledat. Rozhodně se to ale vyplatí.

Zdroj: názor autora, 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat