Komentáře k článku

Ani Widliczkow 30.12.2021

Jestli můžu, naposledy, tak neuhýbej, odpověz. Taky bych už konečně chtěla vědět, jak je to správně. Jinak co se mě týká, tak souhlasím. Německo je dobrá volba. Koneckonců máme Goetha, Wagnera...Blecha si vždycky musí vybrat s kým bude skákat. A budeme mít navždy klid.

xxkouckaxx 29.12.2021

většinou dám hned na první dojem

:-) 28.12.2021

Tak vidím, že už fakt všechno víte, takže si v té konverzaci můžete pokračovat sami :-) Bohužel/bohudík.

Opice B 28.12.2021

Člověka prý poznáte podle toho, kdo se mu líbí. Když se mu líbí holky v krátké sukni a na jehlových podpatcích, které vypadají trochu jako prostitutky a taky se tak i trochu chovají, když svoji krásu prodávají za peníze, pak si řeknete, že stačilo, víc vědět nepotřebujete. Aspoň na 10 let stačilo. Určitě minimálně na 10 let. Ale slabý hlásek ve vás uvnitř rozbolavěle kňourá: Proč jsem nikdy nevypadala jako ony? Pak by mě možná někdo měl opravdu rád.

Vždyť člověk nezná ani sám sebe 28.12.2021

Dát se někomu poznat býval jeden z mých nejvyšších darů. Teď už ne. Teď je moje nitro pro každého. Moc lidí o něj totiž nestálo. Ale jeden přece stál. A já jsem si ho málo vážila. Možná až budu jednou trávit své dny na posteli v syndromu uzamčení bez zachované schopnosti hýbat očima, budu hodně litovat všeho špatného, co jsem kdy udělala tomu, kdo mi sondou do žaludku lije knedlo vepřo zelo. Ale za některé věci může být člověk velmi rád a zároveň jich trpce přetrpce litovat.

Opice A 28.12.2021

Já podle typu opičáka, kterého v sobě schovávají

Usirev 28.12.2021

Já podle jejich srdce

Opice A Usirev 28.12.2021

Kecáš, Usire. Děláš to podle kombinace jejich vzhledu, statusu, a vnitřních vlastností, tak jako každý opičák. Když dosahuje v součtu vyššího skóre, než máš sáma, tak ho chceš, když nižšího, nemáš zájem se s ním stýkat ani s ním nějak zvlášť rozvíjet konverzaci. Jednoduché.

ondrejz 28.12.2021

mužete si myslet že někoho znáte a neznáte ..

Ale už fakt naposledy ondrejz 03.01.2022

Asi široko daleko nenajdete osobu původně ženského pohlaví, která by si toho pocitu užila víc, než já.

Tanja 27.12.2021

Podle skutků.

AW Tanja 29.12.2021

Ale taky podle špatných činů, které mohli udělat a neudělali. Hezký sváteční den.

Siraellen 27.12.2021

Dám na celkový dojem

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat