Neschopnost navázat vztah přes seznamovací aplikace

05.04.2023 | Vztahy

A pořád to nejde! Zase vám zhasla naděje na další vztah přes on-line seznamky? Lásku nenajdete, pokud pořád dokola děláte stejné chyby. Zbavte se jich a najděte muže svých snů!

Možná, že stále prohledáváte všechny seznamovací aplikace, což nemá žádné výsledky. Proč? Ve vzhledu vašeho profilu může být něco špatně. Tak už konečně odstraňte z cesty všechny překážky, které vám brání najít si muže s velkým M!

Nudný popis sebe sama

Jméno, věk a fotografie. Toť vše. Samozřejmě, že někoho může zaujmout váš vzhled, ale jelikož v profilu chybí další informace o vás, kupříkladu, že milujete společnost nebo smích, potenciální adept půjde dál, neboť získá dojem, že se přes vaši uzavřenost musí hodně snažit, aby se k vám dostal. Zkuste víc popsat sebe sama.

Příliš tlačíte na pilu

Úplně z vás čiší, že zoufale toužíte po vztahu, a podle toho váš profil taky vypadá. Obraty jako „postrádám lásku“ nebo „hledám, ale nenacházím“ působí tak, že tlačíte na pilu. Zvolněte a seznamování začněte brát jako hru. Vždy však udržujte svůj „životopis“ krátký, ostrý a originální. Vymyslete něco, co je vtipné, ale něco o vás vypovídá.  

Volíte vulgární fotky

Hluboký výstřih, rudé rty, vyšpulený zadek, kolena od sebe… Na fotce potřebujete působit důstojně, ne lacině a přehnaně svůdně. V nápadníkovi přece nechcete probudit ryze sexuální zájem!

Obklopujete se luxusem

Zároveň se vyhýbejte náznakům toho, že všechno víte nejlépe, včetně toho, jak se vydělávají peníze. Odstraňte všechny obrázky s luxusními kabelkami, fotky z finančně nákladných dovolených a podobně. I když tím dokazujete soběstačnost, aspoň co se peněz týče, na mnoho mužů to nedělá dobrý dojem – zvlášť když hledají partnerku, nikoli člověka s náročným životním stylem na vysoké noze (sponzora).

V profilu máte příliš mnoho negativ

Muži milují ženy, jež jsou pozitivní a veselé a zároveň se lehce vypořádávají s „bytím“ jako takovým. Z tohoto důvodu se vyvarujte náznakům deprese, negativity a pesimismu. Akorát protějšek donutíte jít o dům dál. Opět platí, že nejlepší seznamovací politikou je brát seznamky jako hru. Nevíte-li si rady, čím se prezentovat, zeptejte se někoho, kdo vás dobře zná, kupříkladu kamarádky. Ta jistě popíše vaše nejsilnější zbraně!

Zdroje: www.mensxp.com, www.inshorts.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat