Bezpečný flirt po sítí v podobě sexy fotek

17.02.2024 | Vztahy

Zatáhnete břicho, vypnete hrudník, zaujmete sexy pózu, vyfotíte se a fotku pošlete partnerovi či nápadníkovi, který s vámi už hezkých pár dní flirtuje po síti. Dneska normální! Se sextingem se však vždy pojí určité riziko. Než se svléknete, myslete na to, co všechno se může stát!

Ať se vám to líbí nebo ne, nahá selfíčka se stala součástí moderního věku. Jenže v důsledku nekontrolovatelného nárůstu obětí vydírání je třeba předem zvážit hned několik věcí. Na co si dát pozor, pokud právě teď zapínáte svůj fotoaparát na mobilu a rozepínáte podprsenku?

Je přijímající osoba důvěryhodná?

Je snadné nabýt dojmu, že se po odeslání nahých fotografií nemůže vůbec nic stát. Opak je pravdou. Vždy se zeptejte sami sebe, zda je dotyčným příjemcem někdo, komu můžete věřit. Znáte ho dlouho? Nehrozí, že se vaše prsa ještě ten den objeví na internetu?

Nikdy neukazujte svůj obličej

Když fotografujete, neukazujte nic, co by vás mohlo identifikovat, ať už je to obličej, tetování na rameni, mateřské znaménko, piha či rodinný portrét na zdi. Berte to tak, že trocha anonymity nikdy nikomu neublížila!

Nenechte se nachytat

Trapas v praxi vypadá tak, že svůj telefon na moment půjčíte rodině nebo přátelům – chcete se přece pochlubit roztomilým obrázkem domácího mazlíčka či vlastnoručně upečeným dortem s marcipánovými figurkami. Ouha, najednou je váš obnažený rozkrok úplně všude. Pokud jde o akty, nejlepším řešením může být jejich udržení na jednom místě. Vyzkoušejte zabezpečenou aplikaci, jako je Photo Vault (dostupná pro Android i iOS), která umožňuje soukromé fotografie uzamknout.

Vypněte polohu a automatické načtení

Věděli jste, že každý pořízený obrázek nebo video lze snadno vysledovat zpět na vaši IP adresu? Takže ano, pro větší míru zabezpečení vypněte služby určování polohy. Mimochodem, inteligentnímu hackerovi u zařízení podporující cloudové úložiště stačí pár vteřin, během nichž získá přístup ke všem vašim fotografiím – včetně aktů. Chcete-li tomu zabránit, použijte složku chráněnou heslem nebo investujte do externího úložiště. Opatrnosti nikdy není nazbyt. Díky tomu získáte větší kontrolu nad svou nahotou a nahé fotografie budete moci bezpečně odstranit, kdykoli se vám zachce.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat