Tyhle otázky na prvním rande nikdy nepokládejte

První rande je nervy drásající situace. Bez ohledu na to, jak dobře jste spolu vycházeli přes WhatsApp nebo seznamovací aplikaci – až osobní seznámení vždy rozhodne, zda je chemie mezi vámi správná a zda dojde i na druhé rande. Abyste se vyhnuli trapnému tichu,nebo dokonce předčasnému konci, měli byste se na prvním rande vyhnout těmto pěti otázkám! 

Ačkoli je jistě spousta věcí, které vás na budoucím partnerovi zajímají, na začátku je lepší našlapovat po špičkách. Pokud nechcete na prvním rande udělat chybu a vyděsit svého potenciálního budoucího partnera, pak se těmto pěti tématům konverzace rozhodně vyhněte! 

„Proč jsi stále single?"

Trapnou otázku, proč jste stále single, nebo kdy si konečně najdete partnera, nechte raději zvědavým příbuzným a na prvním rande ji rozhodně nevytahujte. Asi ani vám by nebylo příjemné, kdy by se vás protějšek zeptal na to samé. A upřímně – jakou odpověď vlastně očekáváte? 

"Kolik vyděláváš?"

Pokud jste se sešli v restauraci, možná vás napadá, zda si takové schůzky budete dopřávat častěji, nebo budete muset spíše šetřit. Nicméně zeptat se při prvním seznamování, kolik budoucí partner vydělává se může zeptat snad jen zlatokopka. Nechcete přece působit dojmem, že vám jde jen o jeho peníze! 

"Jsi stále v kontaktu se svým bývalým?"

Nevytahujte minulost a své bývalé na první rande také neberte. Nemluvte o nich, protože nikdy nevíte, jaký toxický nebo traumatický příběh se za posledním vztahem skrývá. Toto téma si může počkat, dokud si nebudete opravdu věřit. 

"S kolika jsi spal?"

Tyhle dveře je také je lepší nechat zamčené. S kolika bývalými partnery jste sdíleli postel, je soukromá věc. Rozhodně to není soutěž nebo licitování.

"Chceš se vdát a mít děti?"

Svatební plány a touha mít děti také nejsou nejvhodnější témata rozhovorů na prvním rande, protože mohou vyvinout tlak na toho druhého. Chcete se poznat uvolněně – miminka, nápady na jména pro miminka a střih svatebních šatů mají ještě čas! 

Tato témata jsou lepší... 

O čem je tedy nejlepší na prvním rande mluvit? Téma práce většinou skončí poměrně rychle, což je v pořádku, pokud se nestaráte o finanční záležitosti, přesčasy a pomlouvání kolegů a šéfů. Místo toho mluvte o svých vlastních zájmech a vášních! Dobrá a bezpečná témata konverzace na prvním rande jsou také cestování, koníčky, sport, přátelé, kulinářské preference, seriály a filmy, ... 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat