Jarní kuchařská soutěž s Tescomou!

27.03.2011 | Zábava

Velikonoce se kvapem blíží a v mnoha českých domácnostech už se kuchařinky chystají na přípravy velikonočních dobrot - beránků, mazanců, jidášů, houbových nádivek, jarních nádivek, jehněčích pečení a mnohéch dalších. Pokud i vy máte recept na jarní dobroty, pošlete nám ho i s fotografiemi a můžete získat jednu ze skvělých cen!

Pošlete nám svůj recept na typicky jarní či velikonoční pokrm a získejte jednu z 10 úžasných cen!

Jak soutěžit?

Vložte v období od 21. března do 18. dubna 2011 na www.prostreno.cz recepty na jakýkoliv typicky jarní pokrm, který jste sama připravila. PRODLOUŽENO DO 20. DUBNA DO POLEDNA (12:00)

Pravidla:

1) soutěžní recepty musejí být doplněné reálnou autorskou fotografií receptu, a to minimálně ve formátu 400 x 300 px (tzn. není třeba tisková kvalita fotografie ani extra aranžmá – smyslem je, aby ostatní kuchařky věděly, jak má výsledný pokrm vypadat)
2) soutěžní recepty musejí obsahovat všechny povinné položky – tj. název, popis receptu, ingredience a postup
3) recepty mohou vkládat jen registrovaní uživatelé

Ceny:

1. cena: Domácí pekárna Moulinex
Naprosto automatické pečení, pouhým vložením ingrediencí a zvolením příslušného programu, kapacita 750 a 1000 g. Má 3 stupně nastavení propečení a 2 stupně hmotnosti. Elektronické nastavení 10 programů (základní, francouzský, celozrnný, sladký, rychlý, příprava těsta, těstovin, zavařenin, atd.). Kontrolní průzor pro možnost sledování průběhu pečení. Odměřovací nádobka a lžička na ingredience.

2.5. cena: Velikonoční sada od Tescomy
Sada bude obsahovat vykrajovací formu DELÍCIA a silikonovou formu na pečení vajec.

Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA
Tescoma vytvořila naprosto unikátní postup při pečení cukroví. A samozřejmě si ho nechala patentovat.
Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA vykrojí najednou až 20 kousků cukroví. Vhodná je pro linecké i perníkové těsto. Nejprve se těsto vypracuje, vyválí do velikosti tvaru formy. Forma, v níž jsou vylisované motivy, se položí na plech vyložený pečicí fólií nebo vymazaný, na ni se položí vyválené těsto, které se protlačí válečkem , sundá forma a můžete dát péct. Zbylé těsto se znovu zpracuje.
Forma je vyrobena z odolného plastu a je vhodná i do myčky.


Forma 6 velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE
Vynikající pro přípravu velikonočních vajec z tradičního piškotového těsta. Po upečení a vychladnutí je lze zdobit čokoládovou, cukrovou či jinou polevou.

Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Jsou skladné, snadno se čistí, jsou vyrobeny z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné od - 40 do + 230 °C. Určeno pro použití v plynových, elektrických, horkovzdušných a mikrovlnných troubách, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky.


5.10. cena: Dárkový kosmetický balíček ROSSMANN
 

Kritéria pro výhru:

Výhercem se stane soutěžící, který splní následující kritéria:
1) vložený recept splňuje pravidla soutěže (vložené a schválené recepty se zobrazují u profilu uživatele/ky)
2) má nejvíce hodnocení
3) má nejlepší hodnotící průměr u receptu

Partnerem soutěže je Tescoma

Letošní rok je pro Tescomu nejen rokem oslav plnoletosti, ale i rokem, kdy se designéři vlastního designového centra Tescomy nechávají inspirovat tradicemi, postupy a zvyky našich babiček a maminek v kuchyni.

Pro velikonoční svátky Tescoma letos novinkově přináší formu šesti velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE, vynikající pro pečení velikonočních vajec z piškotového těsta. Po upečení a vychladnutí je lze zdobit čokoládovou, cukrovou či jinou polevou.

Dalším velikonočním pomocníkem jsou formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE velikonoční vajíčka. Do formičky se nalije čokoláda a nechá ztuhnout, pak se snadno vyklopí. Formičku však můžeme použít i pro pečení cukroví v klasické nebo mikrovlnné troubě, případně pro přípravu ledových kostek.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat