Vybírat vánoční dárky pro muže je zážitek

03.12.2015 | Zábava

Co darovat mužům k Vánocům? To je otázka, která potrápila snad každou ženu. Vsaďte letos na zážitky! Ty plamínky v jeho očích po rozbalení dárku budou stát za to!

Speciálně pro čtenářky Bety.cz máme možnost využít slevu ve výši 100 Kč na nákup jakéhokoliv zážitku. Stáhněte si i vy svůj slevový poukaz!

S autem do školy nebo do terénu?

Buďte si jisté, že všechno kolem aut jsou ty pravé dárky pro muže. Darovat tak můžete třeba školu smyku. V tomto kurzu se naučí zvládat krizové situace, ke kterým může na silnicích dojít. Škola se zaměřuje na osvojení návyků pro jejich řešení i způsobu bezpečné jízdy. Kurz může trvat až 7 hodin a absolvovat ho lze ve Středočeském, Libereckém, Moravskoslezském, Ústeckém a Pardubickém kraji a na Vysočině.

Potrpí si vaši muži na velká a silná auta? Pak je tou správnou volbou jízda Hummerem. Tento vojenský speciál vážící 5 tun si hravě poradí s jakýmkoliv terénem. Každou díru, překážku a nerovnost na trati tahle legenda projede bez problémů a muži si tuhle jízdu zaručeně užijí! S Hummerem H1 může řádit v Plzni, Příbrami a poblíž Olomouce a to až 40 minut.

Připravit, pozor, pal!

Kterého chlapa by nelákaly zbraně? Zamířit, střelit a trefit terč přesnou střelou. Když se tohle povede, tak se pánové cítí jako ti největší machři! Vy jim tento pocit můžete dopřát na střelnici. V každé lokalitě je na výběr z několika druhů zbraní - pistole ráže 9mm, revolver, puška, brokovnice a další. Před střílením budou účastníci proškoleni a seznámeni s bezpečností i správným zacházením se zbraněmi. Tohle budou parádní vánoční dárky pro muže!

Ultra prémiová chuť

Muži jsou požitkáři a rádi si dopřejí kvalitní alkohol. Kvalitu zaručuje i naše degustace rumů pro dva v Praze. V nabídce jsou rumy z Portorika, Jamajky, Barbadosu a dalších zemí. Vychutnávat si lahodnou chuť této lihoviny budou cca 1,5 hodiny. Ochutnají např. El Dorado, Zacapu Centario, Pyrata a další prémiové rumy. K pálence jsou navíc podávané malé pochutiny.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
13 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
219 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat