Matka na pokusy aneb Dovolená na exotickém ostrově Mateřská

17.05.2017 | Zábava

Reklamní textařka, blogerka a máma dvou malých dcer HanKa vám na stránkách Bety.cz ukáže, že mateřství a mateřská "dovolená" je především zábava. I když se z nich občas pěkně šílí.

S Hančinými postřehy se můžete setkat na jejím Facebooku. A nově i u nás na Bety.cz, kam se rozhodla svými příběhy ze života přispívat. Jak sama říká, nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.


Matka na pokusy

"Momentálně si užívám dovolenou na exotickém ostrově jménem 'Mateřská'. Jsem tu poprvé. Letenky byly za hubičku…No, to úplně ne…Cesta trvala pár měsíců. Přistání pravda trošku porod, ale už jsem tady víc jak rok. Jídlo ujde. Zábavy je tu nad hlavu, trošku blbě se tu spí. Výlety za poznáním dělám každý den. Dopřávám si také lážo plážo na písku. Ráda se zhoupnu v síti. Sociální. Počasí fajn. Občas kape. Na karbid," píše o sobě s humorem sobě vlastním HanKa. "Mateřské šílenství…totiž…ehm…štěstí ventiluji psaním. O všem."






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat