Testováno na tátovi: Když chodí s odpadky draci

15.09.2017 | Zábava

Odpadky byly pěkně roztříděné a tříletá Viki mi jako obvykle pomohla. Vždycky si tašky a pytle rozdělíme. Já vezmu do jedné ruky dvě tašky směsného odpadu, do druhé dva pytle s plastem, pod paží svázaný papír a Viki vláčí většinou kelímek od jogurtu nebo tak něco.

Ale dneska si vybrala velký nástěnný kalendář. Byl skoro větší než ona. Raději jsem se manželky neptal, jak to, že si všimla starého kalendáře až v srpnu.

První dva schody se Viki snažila s kalendářem jít, ale nešlo to, jak byl velký. Tak si ho položila a kalendář: šup! Sjel na plošinu mezi schody. Viki se zasmála, utíkala k němu a než jsem ji stačil chytit, nasedla na něj. Chytla předek a jako na saních sjela po schodech a vřeštěla při tom nadšením. Vůbec nic se jí nestalo. Dole ji zachytil mladý kluk, tak přes dvacet, a než jsem sešel, Viki jela ještě dvakrát s pomocí onoho mladíka, který jí kalendář vytáhl do mezipatra a v přízemí ji chytal. Pak Viki vytáhla z kapsy malého, růžového dráčka.

“To je dlak!” pochlubila se.
“Je krásný,” pochválil ho ten muž.
“My jdeme s odpadky,” ještě dodala a utekla za mnou ven.

Zahlédl jsem, že z haly zrovna přišla jeho dívka. Políbili se a slyšel jsem, jak se ho ptá: “Čemu se směješ?”
“Ale taková malá holčička tu jezdila na kalendáři.”
Chvíle děsivého ticha.

“V tohle stavu se chceš jít představit mým rodičům?” hlesla ta holka.
Přijel výtah. Nastoupili a kluk povídá: “Vědělas, že draci chodí s odpadky?”

Poslední, co jsem slyšel bylo vzlykání, mezi kterým bylo rozumět: “Bože, brácha měl pravdu, bude ze mě stará větev!

Ukázka z Knihy povídek, nedopatřením vydané pod názvem knihy "Název knihy". Tuto knihu kupují většinou sběratelé. Kvůli obalu.

© M. M. Cabicar
Příhody s Viky můžete sledovat také na Facebooku!

Dítě školkou povinné
Jak čůrají nevěsty
Autor: M. M. Cabicar
S touto knihou se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit! Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný, nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.
Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čurají nevěsty?“ nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!
Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!
Knihu najdete v nabídce nakladatelství Grada.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat