Kterých 8 testerek vyzkouší sušák na prádlo Infinity od Viledy

05.06.2018 | Zábava

K čistému, suchému a vyžehlenému prádlu je bohužel dlouhá a často náročná cesta. Vileda přišla na trh s kvalitními sušáky, které vám práci významně usnadní. Přesvědčí se o tom v rámci našeho testování 8 testerek. Jste mezi vybranými?

Nejenže sušáky Infinity od Viledy zabrání mačkání prádla, ale jsou také nastavitelné a je s nimi lehká manipulace. Věšáky jsou vyrobeny z oceli s povrchovou úpravou a patří k nim i  příslušenství, jako je třeba držák na ponožky, zámek křídel či kolečka.

Model Infinity o sušící ploše 27 metrů nabízí ideální řešení pro sušení velkých textilií, jako je například ložní prádlo či ubrusy.

Sušák si můžete nastavit dle velikosti prádla a díky dlouhým a silným drátům a předejdete jeho pomačkání.

Minimální délka sušáku je 186 cm, maximální délka je celých 257 cm.

Které testerky se mohou těšit na sušák Infinity od Viledy?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou největší pohromu na šňůře či sušáky kdy našly.

Balíček se sušákem Vileda Infinity už je na cestě k těmto testerkám: Ruverrl, JitaVit, simater a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:33
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat