Kterých 20 testerek vyzkouší úložný systém Leitz MyBox

06.08.2018 | Zábava

Při nákupu kancelářského nábytku je na výběr nespočet designérských výrobků. Hezkých boxů na ukládání věcí v kanceláři je ovšem poskrovnu. Značka Leitz si toho byla vědoma a vyvinula atraktivní řešení: novou řadu MyBox. A právě dva produkty z této řady bude moci v rámci testování vyzkoušet 20 z našich testerek. Jste mezi nimi i vy?

Unikátní úložný systém oceníte nejen v kanceláři či domácí pracovně, ale i v koupelně, kuchyni nebo kdekoli budete potřebovat chytré a elegantní úložné prostory. Krabice jsou voděodolné a velmi snadno se udržují v čistotě. Jsou k dostání ve všech barvách portfolia Leitz WOW. Řada Leitz MyBox se navíc vyznačuje svěžím vzhledem s hladkým a modulárním designem, kterým se liší od ostatních produktů na trhu.

Dokonale promyšlené kancelářské boxy mají dvě různé kombinovatelné velikosti (dva malé boxy dokonale sednou nahoru na jeden velký) s víčky, která se snadno otevírají a zavírají. Součástí řady MyBox je i přihrádka bez víčka – ideální pro odkládání často používaných věcí. Všechny prvky lze vzájemně kombinovat a vytvořit dokonalé řešení na míru individuálním potřebám.

  • Jedinečný atraktivní dvoubarevný design s oblými hranami
  • Promyšlená modularita (vkládací prvky, stohovatelnost)
  • Odolné a snadno omyvatelné (lze je otřít)
  • Čtyři barvy ladící s oblíbenými produkty Leitz WOW
  • Dvě kombinovatelné velikosti boxů, jednoduše uzavíratelné víčko

Které testerky se mohou těšit na systém Leitz MyBox?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, k čemu by krabice Leitz MyBox nejlépe využily.

Balíček s Leitz MyBox už je na cestě k těmto testerkám: adelin, snany, Leňulka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat