Kterých 25 testerek vyzkouší Jemný sprchový gel a Cukrový peeling s japonskou třešní Ryor

28.11.2018 | Zábava

Rozmazlete se po celodenním shonu a dopřejte své pokožce jemnou péči s vůní japonských třešní! Přihlaste se do testování a staňte se jednou z 25 testerek, které na vlastní kůži otestují Jemný sprchový gel a Cukrový peeling s japonskou třešní od Ryoru. Patříte mezi ně i vy?

Jemný, pěnivý sprchový gel s obsahem japonské třešně pokožku šetrně myje, zvláčňuje a působí proti jejímu vysychání.

Obsahuje elegantní parfém.

Díky optimálnímu pH je vhodný nejen pro každodenní očistu celého těla, ale i pro intimní hygienu.

Cukrový peeling s japonskou třešní

Cukrový peeling odstraňuje odumřelé kožní buňky. Pokožka celého těla je po aplikaci jemná, vláčná a provoněná elegantní vůní.

Díky obsahu oleje nahrazuje tělové mléko.

Aplikujte malé množství peelingu 1 až 2x týdně na mokrou pokožku, krouživými pohyby masírujte a následně opláchněte. Po odtržení fólie neklopit.

Které testerky se mohou těšit na produkty Ryor?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, co se jim vybaví, když se řekne Japonsko a proč.

Balíček s kosmetikou od Ryor už je na cestě k těmto testerkám: tera.v, ahalasova, helus a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat