Kterých 10 testerek vyzkouší 100% rostlinnou Floru Original

23.04.2019 | Zábava

Flora Original je teď 100% rostlinná a obsahuje ještě více slunečnicového a lněného oleje. O jejích skvělých vlastnostech se budou moci přesvědčit i naše testerky. Jste mezi těmi vybranými?

Nová receptura Flory Original už neobsahuje mléčnou složku, proto je vhodná i pro vegany. A navíc se skvěle hodí pro takzvaná rostlinná pondělí!

Flora Original je rostlinný roztíratelný tuk se sníženým obsahem tuku (45 %), vhodný na mazání a přípravu pomazánek.

Flora má vysoký obsah polynenasycených mastných kyselin, dobrých tuků omega 3 (ALA) a omega 6 (LA), které jako součást pestré vyvážené stravy při zdravém životním stylu přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi a tím pomáhají udržovat vaše srdce zdravé.

  • Obsahuje o 70 % méně nasycených mastných kyselin než máslo
  • Obsahuje vitaminy A, D a E
  • 100 % rostlinná receptura, vhodná i pro vegany

Které testerky se mohou těšit na testovací balíček s Florou Original?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký nejvýznamnější krok učinily pro své zdraví.

Balíček s Florou Original a dalšími dobrotami už čeká na tyto testerky: apalushka, vlasta1212, dennas a další. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
20 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat