Kterých 20 testerek vyzkouší Feel Eco Sprchový gel levandule & ylang-ylang

21.05.2019 | Zábava

Hledáte sprchový gel, který je svým přírodním složením šetrný nejen k vaší pokožce, ale také k životnímu prostředí? Pak jste se jistě přihlásila do našeho testování. Kterých 20 testerek od nás dostane sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco?

Feel Eco Sprchový gel levandule & ylang-ylang díky vonné kompozici provensálského střihu připomíná francouzská levandulová pole. Jemný akcent květu Ylang-Ylang dotváří pocit hluboké relaxace

Sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco je svým složením šetrný k citlivé pokožce. Přírodní vůně vás na chvíli přenese do míst, kde byste chtěli trávit dovolenou. A navíc pomůžete přírodě, do které nevrátíte nic, co z ní nevzešlo.

A čím je sprchový gel Fell Eco výjimečný?

  • Tak jako většina výrobků je dermatologicky testován
  • Namísto syntetického saponátu obsahuje dva jemné cukerné tenzidy
  • Kvalitní suroviny umožňují jeho snadné rozpouštění
  • pH 5,5 nevysušuje pokožku
  • Obsahuje glycerin, panthenol, arniku a další zjemňující složky
  • Allantoin podporuje hojení drobných oděrek kůže
  • Vitamin E regeneruje pokožku
  • Všechny složky jsou biologicky odbouratelné

Které testerky se mohou těšit na sprchový gel Feel Eco?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaká vůně je vždy spolehlivě přenese do dětství.

Balíček se sprchovým gelem levandule & ylang-ylang od Feel Eco už je na cestě k těmto testerkám: yanka, Lenna22, Týnuše a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
58 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
65 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat