Jedete v létě na dovolenou? Poradíme vám, na co nezapomenout!

27.06.2019 | Zábava

Podle všech předpokladů nás čeká velice horké léto, takže bychom jej všichni chtěli trávit u vody. Ta nám totiž poskytne potřebné osvěžení a částečnou ochranu před silným sluncem. V dnešním článku si tedy povíme pár rad, jak se na letní dovolenou připravit, aby vás po cestě nic nezaskočilo.

Jak se připravit na cestu do zahraničí?

Mnoho z vás by jistě rádo zavítalo do zahraničí, avšak taková cesta nabízí mnohá úskalí, zvláště pokud pojedete vlastním autem. Mějte na paměti, že v každém státě Evropy platí trochu jiná pravidla ohledně povinné výbavy. Například v Rakousku musí mít každý cestující vlastní bezpečnostní vestu v interiéru vozidla. Před cestou si tedy důkladně nastudujte a naplánujte trasu. Získáte tak dokonalý přehled o zemích, kterými budete projíždět a nic by vás tudíž nemělo zaskočit.

Co si s sebou na dovolenou zabalit?

K nejčastějším dovolenkovým destinacím bude pravděpodobně patřit jakékoliv středisko u moře. Je proto vhodné si s sebou zabalit letní šaty k moři. Vybírat můžete hned z několika vzorů, z nichž některé jsou opravdu velice povedené. Díky tomuto oblečení tak můžete okouzlovat místní hosty jak na pláži, tak i v restauraci či baru. Oblečení na léto by mělo být převážně vzdušné, abyste se v něm tolik nepotily a zároveň by mělo být i světlé barvy kvůli odrazům slunečního záření.

Na co nezapomenout?

Zapomenout byste neměly ani na dámské letní topy, které se skvěle hodí do parného léta. Jsou totiž velmi vzdušné, a navíc se dají nosit jak s dlouhými kalhotami, tak i s kraťasy. V těchto teplých dnech rozhodně nezapomínejte ani na pokrývku hlavy, neboť je zde velké nebezpeční úžehu či úpalu. Poté byste měly celou dovolenou zkaženou. Hodit se jistě budou i opalovací krémy, díky kterým bude vaše pokožka chráněna před UV zářením, a navíc se pěkně opálíte.

Pokud chcete vyrazit na dovolenou do zahraničí, nepodceňujte přípravu. I na dovolené můžete vypadat stylově.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat