Kterých 30 testerek vyzkouší vlasovou péči od Yves Rocher

10.07.2019 | Zábava

Potřebovaly by vaše vlasy vzpruhu? Pak právě pro vás je určeno naše testování, v němž 30 testerek vyzkouší produkty jedné ze tří úžasných řad péče o vlasy Yves Rocher! Stala jste se jednou z těch šťastných?

Letos zašli odborníci Yves Rocher ještě dále a vyvinuli produktovou řadu s výjimečně šetrným a snadno biologicky odbouratelným složením. Obsahuje vysoké procento přírodních složek a extra účinnou aktivní látku v podobě fruktanů z agáve. Naopak zde nenajdete silikony, obtížně biologicky odbouratelné polymery a další látky škodlivé pro planetu. V ekologickém přístupu nezaostávají ani flakony, které jsou recyklovatelné a vyrobené ze 100% recyklovaného plastu.

Zvolili modré agáve, které v režimu ekologického zemědělství pěstuje v Mexiku jeden z dodavatelů této francouzské kosmetiky již od roku 1998. Odborníci z Yves Rocher odhalili tajemství agave tequilana neboli Weberova modrého agáve přímo v oblasti jeho původu: jedná se o vysoký obsah fruktanů, které představují pro rostliny zdroj energie. Fruktany z agáve, v kosmetice dosud nevídaná aktivní látka, působí tam, kde vlasy berou veškerou svou sílu, tedy přímo ve vlasové pokožce. Díky jejich schopnosti zdvojnásobit mikrocirkulaci je vlasový kořínek lépe vyživován a vlasy jsou pak silnější a krásnější.

Regenerační řada

Nová regenerační řada na vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a jojobového oleje pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy.

Vlasy jsou regenerované, odolnější a mohou lépe čelit vnějším vlivům.

Řada pro lesklé vlasy

Nová řada pro lesklé vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a výtažky z měsíčku pro vlasy bez lesku.

Po použití jsou vlasy lesklé a plné života. Vhodné pro všechny typy vlasů.

Detoxikační řada na vlasy

Detoxikační řada ochrání vlasy před znečištěným ovzduším a nechává vlasy dýchat! Obsahuje výtažek ze semen moringy, rostliny známé díky svým schopnostem vázat na sebe nečistoty.

V kombinaci s výtažky z fruktanů agáve přináší dokonalou péči o vlasy zatížené znečištěným městským prostředím.

Které testerky se mohou těšit na produkty Yves Rocher?

Balíček s vlasovou péčí od Yves Rocher už je na cestě k těmto testerkám: Lenourecek, PajusF, ladouch a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat