Kterých 15 testerek vyzkouší dětskou kosmetiku Linteo Baby

29.10.2019 | Zábava

Máte doma miminko či batole a snažíte se při péči o ně používat jen ty nejkvalitnější kosmetické výrobky? Vybrané testerky získají balíček obsahující vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh, dětský olej po koupeli Linteo Baby a ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby. Jste jednou z 15 testerek, jejichž děti tyto produkty otestují?

Co bude moci 15 vybraných testerek společně se svými nejmenšími otestovat?

Dětský olej po koupeli Linteo Baby

Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékařského. Má regenerační a pečující účinky.

Olej po koupeli s přírodním mandlovým olejem spolu s čistě přírodním olejem ze semínek vinné révy a pupalky dvouleté přirozeným způsobem vyživuje a chrání pokožku. Bylinné oleje z rozmarýnu, levandule a tymiánu dodávají oleji jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidňuje před spánkem.

Olej lze použít také k jemné masáži a prokrvení pokožky. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

Ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby ml

Ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékařského.

Krém s oxidem zinečnatým a včelím voskem má ochranné a regenerační účinky. Vytváří na kůži voděodolnou ochrannou vrstvu, která brání nadměrnému přístupu vlhkosti a zároveň dovoluje pokožce dýchat.

Krém s přírodním olejem z mandlí, kokosovým olejem a bambuckým máslem pokožku vyživuje, hydratuje a zvláčňuje. Navrženo s cílem podporovat přirozený vývoj zdravé pokožky.

Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh

Vlhčenými ubrousky Linteo Baby jsou ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky vašeho děťátka.

Čistící ubrousky jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského.

Ubrousky čistí, zjemňují a pečují o dětskou pokožku v oblasti opruzenin.

Které testerky se mohou těšit na produkty řady Linteo Baby?

Balíček obsahuje vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh, dětský olej po koupeli Linteo Baby a ochranný krém na citlivou pokožku. Balíček už je na cestě k těmto testerkám: Amalka, helus, pol a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat