Horoskop na listopad

Listopad není zrovna známý pro své slunečné dny. Většina z nás raději tráví v teple domova, některá znamení mají ale tendenci k melancholii. Nedávejte šanci chmurným náladám a užijte si ještě před vánočním stresem.

Kozoroh

Bude to skvělý měsíc, protože Venuše na vás má dobrý vliv. Nezadaní bodují a zadaným to klape. I ve financích se vám bude dařit. Merkur a Venuše vás inspirují ve všem, co je kreativní. Dokonce i přesčasy jsou pro vás zábavné a přinášejí příležitost k rozvoji.

Vodnář

Singles jsou až příliš zaměstnáni vlastnímu životními plány a cítí se velmi nezávisle. Flirtujete, ale na pevná pouta ještě nemáte ani pomyšlení. Zadaní jedou po pevné lince, ale občas je mohou potkat malé neshody. V zaměstnání teď chcete bojovat, ale lepší je raději vyčkat.

Ryby

Vypadá to pro vás opravdu dobře! Zadaní žijí vzájemnou nákloností a nezadaní při flirtování otevřeně mluví o svých citech. Listopad podporuje vaši kreativitu, návrháři a umělci tak jsou na vrcholu. Při vyjednáváních a uzavírání smluv jednáte moudře a díky tomu zvítězíte.

Beran

Listopad je vzrušující a vy potřebujete hodně, ale žádnou rutinu. Místo toho se spoléháte na rozmanitost, ale i porozumění. Nezadaní hledají nové vztahy, ale díky svým vysokým nárokům budou potřebovat hodně trpělivosti. Důležité úkoly v práci zvládáte dobře a máte cit pro všechno, co se z dlouhodobého hlediska ukáže jako výhodné.

Býk

Hvězdy vám v lásce nabízejí velmi pestrý program. Venuše zvyšuje vaši sexuální atraktivitu. Zadaní se určitě nudit nebudou, nezadaní v randění zažijí trochu chaos. Profesně jde všechno dobře, ale musíte dokázat, že jste týmový hráč. Při jednání s novými obchodními partnery je důležité jednat opatrně a pozorně sledovat finance.

Blíženci

Jupiter přináší štěstí: Svobodní vědí přesně, co chtějí a co jsou partnerovi ochotni dát. Tak můžete najít toho pravého. Zadaným hvězdy přinášejí optimismus a stabilitu. V posteli to funguje všude. V zaměstnání si vás váží jako kolegy a rádi s vámi pracují. Náročné projekty jsou pro vás zábava. S penězi ale nakládejte opatrně.

Rak

Erotika ano, romantika ne. Mars slibuje více zábavy v posteli, takže nezadané i páry čeká v listopadu hodně dobrodružství. V práci jdete strmě nahoru – víte, co chcete a jdete si za tím. Dokonce i náročné úkoly dokončujete mrknutím oka. Čas k oddechu vám poskytne dobrá kniha nebo poslech hudby.

Lev

V listopadu vám láska přinese trápení. Nezadaní tápou mezi hladem po nových zkušenostech a nezájmem. Páry potřebují ochotu ke kompromisům, trpělivosti a taktu. Listopad bude náročný i v oblasti financí. V práci potřebujete více trpělivosti, abyste splnili požadavky, stresu se asi nevyhnete.

Panna

Romantická Venuše a erotický Mars vám pomáhají flirtovat, a můžete tak rychle navázat slibný vztah. I párům to klape – plánování rodiny se daří, stávající děti vám dělají velkou radost. V zaměstnání se vám vyplatí navazovat nové kontakty – budou pro vás důležité. Jste super kreativní a dobré nápady vás napadají jako na běžícím pásu.

Váha

Zadaným bude chybět dostatek příležitosti, jak si užít a realizovat společné nápady. Nezadaní sice flirtují rádi, ale v listopadu vám bude chybět styl a sex-appeal. V zaměstnání pomáhá s postupem Jupiter a Saturn. Rozvíjíte nové strategie a rychle se přizpůsobujete všem požadavkům. Hvězdy vám přejí i v oblasti nemovitostí.

Štír

Díky spojení Venuše a Marsu budete v listopadu neodolatelní. Nezdaní navážou nové kontakty bez problémů, páry zažívají fázi plnou harmonie a užívají si sexu. Setkáváte se se zajímavými lidmi a jste otevřeni kreativním nápadům a všemu, co pohání vaši kariéru. Kromě toho posiluje Merkur finance a může zajistit i lepší plat.

Střelec

Páry jsou ve stabilní fázi. Jsou věrní, chápaví a svému partnerovi ukazujete lásku. Jupiter vám přinese novou jiskru a silnou erotickou přitažlivost. Svobodní to cítí podobně a hledají nového partnera – hvězdy vám přejí a vy nemusíte dlouho čekat. V zaměstnání můžete konečně získat to, co po čem tak dlouho toužíte – více uznání. Přesto máte pocit, že pro lepší budoucnost je potřeba více inovace.

Zdroj: gofeminin







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat