Gurmáni pozor: Tohle je dárek pro vás. All you can cook!

Škola vaření Chefparade přináší absolutní novinku… VIP členství All you can cook! Koupíte–li si roční VIP členství, získáte za 75 000,- Kč možnost navštívit ZDARMA VŠECHNY kurzy vaření v Chefparade dle svého výběru v hodnotě 450 000,-Kč. Během roku 2012 bylo vypsáno téměř 350 kurzů. Kurzy můžete navštěvovat sami nebo je to výborný dárek pro vaše blízké!

Ve škole vaření Chefparade se naučíte brilantně připravovat pokrmy z celého světa. Ať je to oblíbená italská, francouzská, asijská či americká kuchyně, ve škole vaření Chefparade naleznete vše. Nezapomínají ani na českou klasiku, jihoamerické steaky nebo pro milovníky sladkého kurz pralinek či makronek. Vždy přicházejí také se sezonními novinkami nebo speciálními akcemi.

V Chefparade vás naučí poznávat a vybírat ty správné suroviny, poradí jak sestavit správné menu a připravovat pokrmy krok za krokem. Vydáte se na exkurzi za gastronomií všech kontinentů a vaření se stane vaší vášní.

V Chefparade vaří nadšení šéfkuchaři, kteří jsou posedlí tím, co dělají a dělá jim radost, když se o svou vášeň pro danou kuchyni mohou podělit.
Kurzy vaření v Chefparade  jsou určeny pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Samozřejmě myslí i na nejmenší s dětskými kurzy vaření. VIP karta se vztahuje i na ně.

All you can cook karta je nepřenosná a platí během celého roku 2013.

 
Další informace se můžete dozvědět na www.chefparade.cz nebo na petra@chefparade.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat