Podivné záliby celebrit

Volnočasové hollywoodské aktivity jsou různé. Někdo hází nože, jiný relaxuje tím, že trénuje ptáky. A která slavná tvář ve velkém nakupuje panenky Barbie? Budete se divit, ale není to žena.

O celebritách se dá říct, že jsou občas poněkud výstřední. Ale ruku na srdce, kdo by se tomu divil? Představte si, že máte nevyčerpatelné zásoby financí i nekonečné možnosti. Jestli tohle nepřeje zvláštním nákupům, zálibám a vášním, tak už nic! Čemu se populární osobnosti věnují ve volném čase?

Johnny Depp a jeho sbírka plastových krasavic

Představitel střihorukého Edwarda i ostříleného piráta Jacka Sparrowa vypadá jako velký drsňák. Navzdory tomu však nenašel zalíbení ve zbraních, bojovém umění ani adrenalinových sportech. Johnny Depp si po večerech hraje s panenkami. Jeho sbírka Barbie hraček je natolik rozsáhlá, že by mu ji mohla závidět kdejaká malá holčička. A skrývá i hotové poklady speciálních edic! Tento herec vlastní například zpěvačku Beyoncé, dědičku hotelového impéria Paris Hilton nebo ikonu Marilyn Monroe. I když jsou tyto dámy z plastu a v malé velikosti, jejich milá společnost se počítá.

Mike Tyson je krotitelem holubů

Když se člověk podívá na legendárního zápasníka Mikea Tysona, rozhodně by nehádal, že si libuje v obležení ptačích pírek. Zdání ale klame a přesně taková je situace. Šampion těžké váhy se každoročně účastní kalifornské holubí přehlídky, kde se svými opeřenými chráněnci dokazuje, že důrazný ptačí výcvik může přinést opravdu šťavnaté ovoce.

Angelina Jolie sbírá nože

Naštvat herečku Angelinu Jolie? To je asi o zdraví! Hlavní hvězda snímků Lara Croft, Zloba  Královna černé magie, Salt nebo Cizinec je totiž dle vlastních slov posedlá noži. Doma má velké množství starověkých dýk, jejichž sbírku neustále rozšiřuje. Herečka v médiích dokonce několikrát přiznala, že ostrými břity umí nejen obstojně házet, ale občas je používá i při sexu, čímž prohloubí spojení s partnerem. Tak hlavně, jestli to podobně vidí i on, že?

Zdroje: ranker.com, wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat