Horoskop na duben

Co je psáno ve hvězdách? Podívejte se na horoskop na duben jednotlivých znamení.

Beran

Duben pro vás bude obdobím mnoha změn. Budete cítit, že neexistují žádné věci, které byste nemohli překonat. Svoboda vám dá křídla. Ochotněji než obvykle se setkáte s jinými lidmi, promluvíte si s přáteli a vypracujete plány na rozvoj svého emocionálního života.

Býk

Vaše každodenní úkoly budou ovlivňovat věci, které mají co do činění s láskou a pocity, což vaše přátele trochu překvapí. Budete společenštější a srdečnější k ostatním více než kdy předtím, díky lásce, která vás změní k nepoznání. Naplní vás teplem a laskavostí k ostatním. 

Blíženci

V dubnu bude vládnout intuice, takže si můžete být jisti, že můžete vyřešit mnoho věcí, které vás již dlouho zaměstnávají. Začnete komunikovat na stejných vlnových délkách jako vaši kolegové a další lidé, se kterými denně sdílíte úkoly a potěšení. 

Rak

V dubnu zažijete velké výkyvy nálady. Budete balancovat tam a zpět mezi radostí a smutkem. Velmi často se budete cítit uzavření, zejména na začátku měsíce. V těchto dnech vám pomůže přítomnost milovaného člověka (pokud to ovšem nebyl důvod tohoto zármutku), takže strávíte každou volnou chvíli s ním.

Lev

Vše, co nyní potřebujete, je odpojit se od každodenního života a osamělosti. Potřebujete čas, abyste se zamysleli nad smyslem své existence a cílem, o který v životě usilujete. Důvěřujte své vrozené intuici a naslouchejte svému srdci místo toho, abyste se podřizovali tomu, co říkají ostatní. Víte nejlépe, co potřebujete a co je pro vás nejlepší.

Panna

Duben bude pro vás měsícem, který potvrzuje, že práce a úsilí stojí za to. Budete přesvědčeni, že to, co jste dosud udělali, nebylo marné. Každodenní úkoly, někdy rutinní, dodávají vašemu životu stabilitu. Tak vytvoříte silný základ, který vám nabídne dobré vyhlídky.

Váha

Duben přitáhne více pozornosti k vašemu životu souvisejícímu s profesními záležitostmi. Analyzujte, co se děje ve vašem životě, co je důvodem zklamání, co by mělo být nové nebo změněné. Do té doby nechte své myšlenky v říši snů a fantazií, a když přijde čas, uveďte je do praxe. 

Štír

Žijete vysokou rychlostí a teď to ucítíte. Proto si naplánujte duben pro odpočinek, relaxaci a rekreaci. Zaměřte se na svůj vnitřní svět, své sny a fantazie. Naslouchejte vnitřnímu hlasu a intuici. Pak je docela možné, že rychle najdete odpovědi na pochybnosti, které vás dlouho trápily.

Střelec

Bude vás doprovázet pocit svobody, nezávislosti a všeobjímající energie. Proto můžete tento čas využít pro společenská setkání nebo zajímavá dobrodružství. V dubnu na vás čeká návštěva člověka, který se právě vrátil ze zajímavého výletu. Máte šanci na trvalý a hluboký emocionální vztah.

Kozoroh

Čeká na vás hodně práce, na kterou se budete muset zaměřit – zejména doma. Přesto nemůžete omezit svou profesionální činnost. V dubnu se budete připravovat na mnoho nových zkušeností a výzev, kterým budete muset čelit. Je docela možné, že tímto způsobem získáte uznání ve svém okolí a zvýšíte svou profesní hodnotu.

Vodnář

Pro mnoho lidí je duben čekací dobou na změnu. Měli byste projevit větší zájem a péči o svůj domov a rodinu – je nutné, aby byli šťastní. V polovině měsíce se stanete samostatně výdělečně činnými v důležité záležitosti týkající se správy peněz, mezinárodního cestování a mezinárodních kontaktů.

Ryba

Duben bude měsícem, kdy bude dobré si odpočinout a zamyslet se nad vlastními úsporami. Konečně máte více volného času, ve kterém se můžete plně věnovat své rodině a přátelům. Venuše vás přiměje vyvíjet se rychlým tempem. A ostatní ocení váš osobní šarm a laskavost srdce.

Zdroj: www.365horoskope.de







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat