Egyptský horoskop

Egyptský horoskop je založen na 12 egyptských bozích a podle dne narození k jednomu z nich připadáte. Jaký egyptský bůh jste? A odpovídá na vás popis?

V egyptském horoskopu je 12 znamení, z nichž každé představuje nějakého boha. Samotný rok je pak rozdělen do 28 období. Prozradíme vám, ke kterému znamení patříte a co to o vás vypovídá. 

Nil

1.–7. ledna
19.–28. června
1.–7. září
18.–26. listopadu

Lidé ve znamení boha Nilu jsou mírumilovní a nemají rádi konflikty. Jsou vynikajícími pozorovateli a mají analytickou mysl. 
Dobře se hodí k: Amun-Ra a Set

Amun-ra 

8.–21. ledna
1.–11. února

Pokud je vaše znamení Amun-Ra, máte vliv jako král bohů. Proto jste optimista a rozený vůdce, protože můžete inspirovat své okolí. 
Hodí se k: Nil a Horus 

Mut

22.–31. ledna
8.–22. září

V egyptské mytologii Mut symbolizuje „matku světa“. Lidé s tímto znamením jsou často stydliví, ale když je lépe poznáte, uvidíte jejich moudrost a štědrost. Vědí, co chtějí, a dosahují svých cílů s šarmem, trpělivostí a logikou.
Dobře se hodí k: Amun-Ra a Thoth

Geb

12.–29. února
20.–31. srpna

Lidé ve znamení Geba mají dobrou intuici a velké srdce, což v nich často vyvolává emoce. Nikdy na nic nezapomenou a vždy přemýšlejí o důsledcích, než jednají. Jsou považováni za spolehlivé přátele a milují přírodu.  
Hodí se k: Set a Horus

Osiris

1. března – 10. listopadu
27. listopadu – 18. prosince

Osiris jsou energičtí, sebevědomí a žijí tady a teď. Myslí především na sebe, což znamená, že si od ostatních moc říkat, co a jak mají udělat, a jsou velmi nezávislí. Zaujmou svým charismatem a inteligencí. 
Hodí se k: Isis a Thoth

Isis

11.–31. března
18.–29. října
19.–31. prosince

Pokud je vaše znamení Isis, jste pohodoví a společenští. Proto si vás ostatní váží jako přítele nebo kolegu. Máte dobrý smysl pro humor a romantické sklony. 
Hodí se k: Osiris a Thoth

Thoth

1.–19. dubna
8.–17. listopadu

Všichni narození ve znamení Thotha dobře komunikují se svým okolím a dokážou rychle řešit problémy. Jsou velmi ambiciózní a zvídaví. Vše, co je obklopuje, se dá vyladit a přesně to je jejich klíč k úspěchu. 
Dobře se hodí k: Bastet a Isis

Horus

20. dubna – 7. května
12.–19. srpna

Horové jsou odvážní a ochotní riskovat. Jsou to charismatické osobnosti se silnou vůlí a tvrdohlavou hlavou. Pro svou rodinu a lidi, které milují, udělají cokoli. 
Dobře se hodí k: Bastet a Geb

Anubis

8.–27. května,
29. června – 13. července

Lidé narození ve znamení Anubise jsou velmi kreativní, vášniví a emotivní. Ti citliví raději pracují sami. Jste extrémně všímaví a často víte o tajných motivech svého okolí. 
Dobře se hodí k: Bastet a Isis

Seth

28. května – 18. června
28. září – 2. října

V egyptské mytologii je Seth považován za boha chaosu. Není tedy divu, že lidé s tímto znamením touží po neustálé změně. Jsou rádi středem pozornosti a mají rádi vše, co vyžaduje dobrodružství. 
Hodí se k: Geb a Nil

Baset

14. – 28. července
23. – 27. září
3. – 17. října

Pokud je vaše znamení Bastet, pak nejste nijak zvlášť odolní vůči stresu. Toužíte po klidu a rovnováze. Proto se rádi obklopujete příjemnými, krásnými a také tajemnými věcmi. Máte intuici jako nikdo jiný. 
Hodí se k: Sakhmet a Horus

Sakhemet

29. července – 11. srpna
30. října – 7. listopadu

Sakhmet jsou perfekcionisté, kteří mají velký smysl pro spravedlnost. I v otravných překážkách se snaží vidět to dobré. Pro čest a hrdost by udělali cokoli.
Dobře se hodí k: Bastet a Geb

Zdroj: (1) www.freundin.de/horoskop-aegyptische-sternzeichen  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat