Znamení zvěrokruhu upřednostňující přátelství s výhodami

Vztah? Ne, děkuji. Tato znamení zvěrokruhu hledají pouze přátele s „určitými“ výhodami – bez jakýchkoli závazků.

O přátelství se říká, že je nejlepším základem pro dlouhodobý a fungující vztah. Ale jistě jste už narazili na někoho, kdo se ale vůbec nechtěl vázat. A nejlépe jim bylo v nezávazném vztahovém modelu "Friendship Plus". Tedy když spolu dva lidé tráví čas jako přátelé – ale čas od času spolu mají sex, bez jakýchkoli závazků a podobně. Pokud jste si ale nenastavili hranice jasně hned na začátku, je takový model vztahu spíše prvním krokem ke zlomenému srdci. Proto byste měli být obzvláště opatrní na tato tři znamení zvěrokruhu (1):

Střelec

Střelci milují svobodu a těžko přijímají pevné závazky. Navíc málokdy dokážou projevit ohleduplnost k pocitům druhých. Pro ohnivé znamení je nezávazný vztahový model Friendship Plus to pravé. To umožňuje Střelcům fyzicky se přiblížit ke svým partnerům, ale bez toho aby si vytvořili emocionální spojení, které by je mohlo zranit.

Vodnář

Lidé narození ve znamení Vodnáře přesně vědí, jak si užívat života. Navíc jako charismatické vzdušné znamení mají také velký okruh přátel. Proč tedy nespojit přátelství a zábavu zároveň? Pro Vodnáře je nezávislost až příliš důležitá, než aby ji obětovali pro jakýkoliv vztah.

Blíženci

Blíženci jsou typičtí svojí otevřenou, komunikativní povahou, což z nich dělá společenské lidi, které je příjemné mít jako přátele. Pro trvalé nebo dlouhodobé partnerství se však příliš nehodí. Dávají přednost raději tomu, aby jejich „vztahy“ byla neformální a nezávazná. Cokoli jiného by pro ně bylo příliš složité.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-astrologie-achtung-diese-sternzeichen-wollen-nur-freundschaft - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat