Horoskop na listopad

Co přinese budoucnost vašemu znamení?

Beran

V listopadu konečně přijde čas, kdy budete mít pocit, že konečně vystupujete do popředí. V první řadě se bude jednat o finanční aspekty související s investicemi a odbornou problematikou. V jedné z těchto oblastí můžete dosáhnout dlouho očekávaného úspěchu. Ke správným rozhodnutím vám pomůže vaše vrozená intuice, takže se nebojte ani při riskantních podnicích.

Býk

Pocítíte tok svých praktických dovedností i objektivitu a efektivitu. Nyní si můžete splnit své sny z minulého měsíce. Kamkoli půjdete, budete mít příležitost stýkat se s lidmi na vysokých pozicích, kteří s vámi mají upřímné úmysly. Sblížíte se s osobou narozenou ve znamení Lva nebo Střelce.

Blíženci

Budete mít lepší náladu. Nebude vám chybět síla a energie pro milostná dobrodružství. Protože je vaše osobnost zahalena lehkým tajemstvím, někdo, kdo vás chce poznat, vám bude věnovat pozornost. Budete mít mnoho příležitostí k romantickým a zajímavým setkáním. Nelze vyloučit, že se s vámi chce seznámit Lev nebo Vodnář.

Rak

Na začátku měsíce získáte pocit uznání, zvýší se vaše sebevědomí. Ale nenechte se uspat klidnými vodami. I když se vám zdá, že máte neustále prst na tepu, kdykoliv může nastat zcela nečekaný zvrat a něco se může vymknout kontrole. Na velkou oslavu vás doprovodí někdo, kdo je pro vás velmi výjimečný a nesmírně důležitý.

Lev

Listopad bude ve znamení dalšího lenošení a romantiky. Ale pomalu byste se měli začít zabývat každodenními, všedními věcmi, zejména těmi, které se týkají rodiny. Váš život se začne ubírat dříve vyšlapanými cestami, ale pokud jde o milovanou osobu, může dojít k mnoha změnám. A je to jen na vás, zda tyto změny budou přínosem či nikoliv.

Panna

V listopadu se do popředí dostanou osobní ambice, které rozhodnou o vývoji událostí. Rychlost, s jakou se vše mění, bude poměrně vysoká, ale uvědomíte si, že materiální hodnoty nejsou v životě nejdůležitější. Ujistěte se, že na první místo dáváte duchovní hodnoty a své vlastní ideály. Uspořádejte si svět, vyčistěte své pocity a myšlenky a rozhodněte se, co nejvíce potřebujete.

Váhy

V listopadu se vaše osobní situace trochu zkomplikuje a vznikne zmatek. Hlavou vám prolétne i přízrak podvodu, ale buďte ve střehu - vaši protivníci nespí a zachytí všechny pokusy o možné podvádění, zvláště po 10. listopadu. Buďte věrní svému přesvědčení, protože jedině tak vyhrajete. Pochopte, že to nejdůležitější, na čem závisí váš úspěch, je také umění kompromisu.

Štír

Listopad je měsícem, který s sebou přináší spoustu odpočinku. Budete se moci zcela odpojit od mnoha praktických činností. Aby k tomu však došlo, musíte se silně zmobilizovat, protože takové uspořádání nemůžete ve své vrozené povaze přijmout. Pokud to neuděláte, nakonec se zblázníte. Zvažte alespoň odjezd na pár dní a věnujte ten čas odpočinku.

Střelec

V listopadu vás čekají mimořádně krásné oslavy, z nichž některé budou velmi romantické. Může to být svatba, výročí svatby nebo jakákoli jiná taková velká událost. Je také velmi pravděpodobné, že vám nebo někomu, na kom vám velmi záleží, rozezní kostelní zvony. Uvidíte mnoho změn v každé oblasti života.

Kozoroh

Pokud jde o osobní záležitosti, tento měsíc slibuje, že bude velmi zajímavý. Od této chvíle pro vás budou klíčové vztahy s ostatními. Při jednání s jinými lidmi můžete znovu získat jednotu a harmonii. Hodně však záleží na vás, projevte více laskavosti a porozumění a uvidíte, kolik se vám vrátí. Důvěřujte své intuici, která vás tentokrát nezklame.

Vodnář

V profesních záležitostech čekejte hodně štěstí. Tento měsíc přináší mnoho nových příležitostí. Mnoho nápadů, které se vám honí hlavou, má nyní šanci stát se skutečností. Ale pozor – nedávejte sliby a závazky, pokud je nemůžete dodržet. Pokud máte pocit, že něco nezvládnete, řekněte to otevřeně.

Ryby

Získáte mnoho nových, zajímavých známostí. Dostanete se na nová místa a zúčastníte se nových akcí. Do každodenního, poněkud monotónního života se dostane nádech svěžesti, novinka, která rutinu posune do pozadí. Co se týče milostné sféry, listopad bude velmi vášnivý. Potkáte člověka, se kterým budete trávit většinu svého volného času.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-november-2022.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat