Chat s Ondřejem Sokolem a Igorem Chmelou doplněn o nové odpovědi!

Na základě vašich četných žádostí jsme poprosili ambasadory značky Twix, herce Igora Chmelu a Ondřeje Sokola, aby zodpověděli několik dalších otázek v chatu, který proběhl v pondělí 18. února 2013, přímo tady v diskusním fóru Bety.cz!

Odpovědi na své otázky, na které se v průběhu chatu nedostalo, najdete nyní zde:

Ondřej Sokol, pravý Twix, dopsal své odpovědi do diskusního fóra ZDE!

Igor Chmela, levý Twix, dopsal své odpovědi do diskusního fóra ZDE!

Značka čokoládových tyčinek Twix si za nové ambasadory zvolila herce Ondřeje Sokola a Igora Chmelu. Ti natočili pro Twix vtipná videa, kde společně představují koncept „Levý nebo pravý Twix? Zkus oba a vyber si.“

Ústřední myšlenka je založena na tom, že v balení Twix nejsou dvě totožné čokoládové tyčinky. Ondřej Sokol a Igor Chmela vystupují jako dva znesváření vynálezci, kteří se při výrobě Twixu nepohodli a následně se rozdělili do dvou továren – každá z nich dnes vyrábí jednu z tyčinek.

O tom, který ze dvou Twixů je lahodnější, můžete rozhodnout sami formou hlasování na stránkách www.twixtest.com.  A proč se vyplatí hlasovat? Výhrou je cesta kolem světa a mnoho dalších zajímavých cen.

„Natáčení jsem dosud přijímal jen pro peníze, ale v tomto případě jsem se rozhodl i z jiných důvodů. Jsou jich desítky a nebudu je všechny vyjmenovávat, snad jen jeden za všechny prachy – pro srandu,“ řekl ke spolupráci herec Igor Chmela.

Igorův kolega Ondřej Sokol měl pro to, aby přijal nabídku ke spolupráci, jiné důvody: „Nabídku jsem přijal proto, že mám rád Igora a věděl jsem, že točit s ním nebude nuda. Navíc mi to celý připomnělo Karlíka a továrnu na čokoládu, což je film, kterej s mými dětmi úplně zbožňujeme a viděli jsme ho bez přehánění snad dvěstěkrát…,“ říká se smíchem Ondřej Sokol.

Hvězdy pořadu Partička natočily pro Twix několik videí, která budou použita také v soutěži, jejíž hlavní výhrou je cesta kolem světa pro dvě osoby. Výherce si bude moci vybrat, zda svět objede „zleva“ nebo „zprava“.

„Celá komunikace je postavena na hledání příznivců levé a pravé tyčinky. Ondřej Sokol a Igor Chmela vtipně zastupují znesvářené výrobce obou tyčinek, „
uvedla Ivana Špačková, brand manažerka značky Twix.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat