Soutěž o hubnutí – Příběh č. 2: I ve 46 letech může být žena šik!

13.06.2013 | Zábava

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ O HUBNUTÍ - PŘÍBĚH Č. 2: Každý z nás již minimálně jednou v životě zkoušel zatočit se svými kilogramy. Nezáleží na tom, zda úspěšně, či neúspěšně – ty, které se s námi o svůj příběh podělily, mají šanci vyhrát redukční program Institututu kompliment®! Velké hlasování o jeden vítězný příběh proběhne od 17. do 21. června 2013.

I ve 46 letech může být žena šik!

Vždy jsem byla velice štíhlá, při výšce 170 cm moje váha kolísala mezi 45 a 47 kilogramy. I po porodech se mě kila nedržela, šla rychle a dobře dolů. Před šesti lety se mi však život v tomto směru obrátil vzhůru nohama. Po neodborném lékařském zásahu jsem musela absolvovat dlouhou rekonvalescenci bez pohybu a se spoustou léků, včetně kortikoidů. Tato kombinace přispěla k rychlému nabírání kilogramů. Jednoho dne rafička váhy ukázala neuvěřitelných 116 kg. Při pohledu do zrcadla jsem viděla jen vyvrženého vorvaně a tehdy jsem se zdravě naštvala.

Pravidelným jídlem, změnou jídelníčku a pohybem se mi podařilo zhubnout celých 46 kilogramů. Těšila jsem se z nového vzhledu, nakoupila jsem nové hadříky a byla spokojená. Jenže s povolením režimu dorazil také jo-jo efekt a rázem jse měla 10 kg nahoře. Dnes vážím 80 kg a strašně toužím po číslovce 65, nepohrdla bych ani 70. I když opět dodržuji pevná pravidla, pitný režim i pravidelný pohyb, váha ukazuje už dlouhou dobu stejné číslo. Ale já chci být zase krásná, štíhlá a zdravá! Vždyť i ve 46 letech může být žena chic, no ne?
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat