Horoskop na týden od 13. do 19. ledna 2014 od naší astroložky Anny!

13.01.2014 | Zábava

Lednový klid Kozorohům přeruší nečekaná nepříjemnost v práci. Vodnáři pokračují v kolotoči pohody a napětí. Štírům se začíná vytrácet energie, kterou předešlé dva týdny sršeli. Berani by měli na chvíli polevit. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Po relativně klidném minulém týdnu si na vás v týdnu následujícím hvězdy přichystaly několik menších překážek – a to především v rodinném a partnerském životě. Tedy ne že by se na vás valila nějaká katastrofa, ale může se stát, že budete nepříjemně překvapeni nenadálým problémem, který se objeví ve vašem nejbližším okolí a na jehož řešení budete mít s partnerem (ale například i rodiči) zcela odlišný názor. Zkuste na chvíli polevit ze své tvrdohlavosti a zamyslete se, zda není pohled druhých stejně důležitý jako ten váš. Ušetříte si spoustu nepříjemností… Na „pracovní frontě“ by měl být poměrně klid – pamatujte, že za stres stojí jen ty potíže, jež nemají jednoduché řešení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Druhá polovina měsíce pro vás začíná v relativním poklidu – a dobrou zprávou je, že by to tak mělo zůstat i nadále. Je sice pravda, že v práci vás tento týden pořádně proženou, ale vaše energie vám pomůže všechno zvládnout s pověstným nadhledem. Ten vám ovšem bude trochu scházet doma, především děti vás mohou lehce nepříjemně zaskočit, ale než se rozčílíte, uvědomte si, že tím ničemu nepomůžete a ještě budete zbytečně plýtvat dechem na maličkosti. Pozor si dejte v závěru týdne na své zdraví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Po poměrně náročném víkendu, jenž vám mnoho příležitostí k odpočinku nenabídl, ačkoli byste si ho po minulém týdnu určitě zasloužili, vás čeká určité zklidnění. Především kolotoč v práci by se měl konečně trochu utišit. Nástrahy se na vás ovšem chystají v oblasti zdraví. Stávající počasí vám prostě nevyhovuje a váš organismus, zvyklý na určitý rytmus, je náchylnější k nejrůznějším virózám či angínám. Pamatujte na to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Únava, s níž jste se tolik potýkali minulý týden, po víkendu zmizela jako mávnutím kouzelného proutku. Už jste to zase vy – sršíte energií a dobrou náladou, kterou si jen tak nenecháte pokazit. I když bohužel přesně o to se někteří lidé budou snažit… Tenhle týden si budete chvílemi připadat jako hromosvod pro nářky a špatnou náladu svého okolí, především svých kolegů. Nenechte se zlomit nebo otrávit! Dobrou náladu hledejte v rodině či u partnera.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Víkend vám konečně přinesl alespoň trochu odpočinku, a nutno říci, že zaslouženého. Tento týden by vám konečně mohl poskytnout trochu oddechu, tak toho využijte! V práci vás konečně přestanou zavalovat úkoly, jejichž řešení vám přidělávalo tolik starostí, takže se budete moci soustředit na to, co sami považujete za důležité a co jste tak dlouho odkládali. Mimochodem, že jste odpočatější a spadlo z vás napětí posledních dnů a týdnů, ocení i vaše rodina!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pro Panny bohužel v tomto týdnu končí ono klidné období, jehož si od počátku měsíce tak užívaly… Tedy ne že by si na vás hvězdy připravily něco zákeřného, ale čeká vás celá řada malých výzev (a ne vždy příjemných), které vám přinesou starosti v práci i doma. Snažte se zachovat svůj pověstný nadhled (i když v některých situacích to půjde hůře) a uvidíte, že vše má své řešení. Neostýchejte se požádat o pomoc!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Jako by náročnější průběh víkendu předznamenal i průběh tohoto týdne. V práci i doma vám budou život znepříjemňovat nejrůznější potíže, které se sice nebudou vždy týkat vás samotných, ale které negativně ovlivní atmosféru, v níž se nacházíte. A to pro někoho tak citlivého znamená kopu stresu navíc. Vaše přirozená potřeba hledat rovnováhu a „vyvažovat“ totiž stojí spoustu energie, jež vám bude chybět na řešení zásadnějších věcí… Snažte se však myslet i na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ačkoli jste od přírody houževnatí a odolní, tentokrát vás vaše odhodlanost a nezlomnost spíše „doběhne“. Energie, jíž jste předešlé dva týdny přímo sršeli, se totiž začíná pomalu vytrácet… A to se podepisuje nejen na vaší dobré náladě, ale i na vašem zdraví. U vás je totiž psychický stav silně provázán se stavem fyzickým, a tak hrozí, že se veškerá nepohoda, již budete zažívat, projeví větší náchylností k nejrůznějším potížím. Alespoň že v rodinném kruhu se vám dostane podpory, kterou jste v minulých dnech tolik necítili. Zkuste partnera či partnerku překvapit nějakou maličkostí – potěšíte nejen jeho nebo ji, ale také sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Hvězdy vám v lednu příliš nepřejí, výjimkou by měl být právě nadcházející týden! Tak si ho pořádně užijte. Ne že byste měli mít méně práce nebo starostí, ale budete jimi proplouvat s lehkostí a nadhledem, které vám v minulých dnech tolik chyběly. Nadále si budete užívat i klidu v rodině (jen děti vám koncem týdne trochu zavaří, ale nebude to nic zásadního). Využijte proto tohle klidné období především k péči a starosti o sebe. Vaše zdraví totiž bylo poslední dobou vystaveno těžkým zkouškám…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Lednový klid, který zažíváte, v polovině týdne přeruší nečekaná nepříjemnost v práci. Nebude se sice týkat přímo vaší osoby, ale promítne se do vaší pracovní náplně a také atmosféry, jež bude v zaměstnání panovat. Bohužel i díky tomu ztratíte svůj přirozený klid a váš stres se odrazí i v rodinné pohodě. Koncem týdne by se vše mělo uklidnit – tedy ne že by pracovní nasazení nějak polevovalo, ale konečně se s tím dokážete smířit natolik, abyste se přestali trápit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Vodnáři pokračují v kolotoči pohody a napětí – poté, co se zklidnila situace v rodině, přicházejí potíže v práci. Nebojte, nic vážného, spíše hrozí nepříjemnost na poli pracovních a kolegiálních vztahů. Nebojte se definovat svou pozici a vymezit se vůči ostatním! Máte občas tendenci být v práci neviditelní, a tak se lehko stane, že vaše úspěchy málokdo ocení a všichni je berou jako samozřejmost. Nezdráhejte se být více vidět a slyšet!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Jen máloco dovede Ryby přinutit, aby zvolnily ze svého nasazení. Ale přesto byste tuto myšlenku neměli zavrhovat! O víkendu jste si sice odpočinuli po fyzické stránce, ale na psychické podobě vám právě nepřidal – a vděčíte za to některým členům rodiny. Proto se snažte tento týden neřešit malichernosti a spíše se soustřeďte na zásadní problémy, které si vyžadují řešení (a zasluhují si vaši energii). Bohužel jich v práci nebude málo. Drobné neshody v rodině se vyřeší samy, dejte jim čas a zkuste v první ředě pečovat sami o sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat