Horoskop na týden od 3. do 9. března 2014 od naší astroložky Anny!

03.03.2014 | Zábava

Pro Štíry se tento týden ponese ve znamení příjemné domácí pohody a vytoužené romantiky! Kozorohové tento týden dostanou skvělou šanci ukázat svou kreativitu! Pro lidi narozené ve znamení Panny nastává tolik vytoužené zklidnění. Lidé narození ve znamení Raka se tento týden dočkají příjemných chvilek na poli vztahů! A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Tento týden bude pro Berany na jedné straně poměrně vyčerpávající, na straně druhé se nebudou muset bát žádných vyložených „jobovek“. V práci vás sice nikterak šetřit nebudou – svým nasazením v minulých dnech a týdnech jste sami sobě nasadili laťku, která se vám bude poměrně těžko překonávat, ačkoli přesně to po vás budou všichni požadovat. Zapojte své odhodlání a nenechejte se nadále využívat, nakonec vše zvládnete. Doma vás tento týden potkají drobné potíže v podobě hádky s partnerem či partnerkou. Neklesejte na mysli a uvědomte si, že vztahu prospěje i nějaký ten (nepříliš častý, samozřejmě) spor. Jen držte emoce na uzdě a snažte se být racionální. O víkendu už bude vše v pořádku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pro Býky začíná tento týden období relativního klidu, tedy alespoň jeho první polovina bude ve znamení všeobecné pohody, kterou ovšem krátce naruší víkend, jenž přinese nečekanou nepříjemnost v podobě nachlazení či lehčí virózy. Zrozenci tohoto znamení jsou většinou zvyklí být vždy silní, a tak se jen těžko smiřujete s tím, že váš organismus není tak úplně v pohodě, jak byste si představovali. Nelibost, kterou citelně pocítíte, se ovšem projeví i na vašem chování k partnerovi či partnerce. Snažte se při sporech v rodině na chvíli zapomenout na svou hrdost a umíněnost a přiznejte své vlastní pochybení! Uvidíte, že vám vaši nejbližší za takové gesto rádi vyjdou vstříc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Právě uplynulý týden byl pro zrozence tohoto znamení docela náročný, v týdnu právě začínajícím by však mělo dojít k postupnému uklidňování situace – a to jak doma, tak i v práci. Vaši kolegové konečně ocení dobře odvedenou práci, jež vás v minulých dnech stála tolik sil a nervů, a tak se vám dostane uznání, které si oprávněně zasloužíte. Pochvaly jsou pro vás důležité, dokážou vás totiž nabít novou energií a chutí k dalším úkolům. Situace doma se také postupně urovná, na čemž budete mít opravdu lví podíl.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Lidé narození ve znamení Raka se tento týden dočkají příjemných chvilek na poli vztahů! Pokud jste single, nezahazujte příležitost, která se před vámi objeví zčista jasna hned zkraje týdne a která může skončit až nečekaně romanticky. Jestliže žijete v dlouhodobém vztahu, udělejte si s partnerem či partnerkou chvíli času jen a jen pro sebe (poslední dobou jste měli jen málo příležitostí k příjemných okamžikům). Na romantiku totiž není nikdy pozdě! Pro Raky je velmi důležitá jejich rodina, ale často se stává, že ne snad zcela úmyslně zaměří svou pozornost jiným směrem. Je dobré svým nejbližším připomenout, že právě oni jsou pro vás nejdůležitější na světě…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Lvi si budou první březnový týden připadat tak trochu jako na houpačce. Vaše nervy vyzkouší především drobné spory v rodině. Ačkoli samy o sobě nebudou vlastně nikterak závažné (tedy to budete schopní uznat až při pohledu zpátky, protože jejich řešení nebude zrovna procházkou růžovým sadem), znepříjemní vám život opravdu citelně a zaměstnají vaši mysl více, než byste chtěli. Ještěže v práci se i přes zanedbatelné potíže (způsobené vaší vlastní nesoustředěností) dočkáte úspěchu v podobě uznání od člověka, od kterého byste to čekali snad nejméně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pro lidi narozené ve znamení Panny nastává tolik vytoužené zklidnění. Věci se konečně začínají ubírat směrem, jimž směřují i vaše představy a touhy. A platí to především v životě pracovním, kde se konečně zbavíte té hromady na první pohled zapeklitých úkolů (spousta z nich se nakonec ukáže jako snadno řešitelná). Zkuste se proto začít na svět zase dívat očima optimisty, který se ve vás skrývá, ale kterého jste už nějakou dobu ignorovali – všechny potíže a pasti se vám budou snáze překonávat. To ostatně platí i pro rodinný život.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Nepříjemná překvapení a nástrahy minulých dnů se zdají být úspěšně za vámi, a tak nabíráte zpět svou pověstnou rozvahu a rovnováhu (velkou zásluhu má na tom vaše rodina, která vás v těžkých chvílích podržela). Bylo by ovšem chybou předpokládat, že se právě začínající týden obejde zcela bez potíží. Především v práci na vás vaši kolegové chystají úkoly, s nimiž jste tak docela nepočítali, ale které se nakonec ukáží jako důležité pro vaše vlastní směřování a růst (nejen přímo v práci, ale i v životě). Doma pak nastane téměř harmonické období, po kterém jste tak dlouho toužili. Snažte se být občas upřímnější, co se vašich pocitů týče.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Pro Štíry se tento týden ponese ve znamení příjemné domácí pohody a vytoužené romantiky! Ta se ostatně chystá i na zrozence tohoto znamení, kteří ještě nepotkali svou životní lásku. Nezavrhujte zdánlivě nezajímavou příležitost pro nezávazný flirt (nikdy nevíte, zda vám hvězdy v jeho podobě nesesílají toho pravého/tu pravou)! Pokud žijete ve vztahu, ani vy byste neměli na romantiku rezignovat. Zkuste partnerovi či partnerce přichystat příjemné překvapení (ocení jakoukoli maličkost či gesto, které jim ukáží, co pro ně znamenáte)! Co se práce týče, žádné turbulence vám hvězdy nechystají.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Jedince narozené v tomto znamení by právě začínající týden mohlo potrápit nepříjemné nachlazení. Může za to především stres v práci, kvůli němuž již nějakou dobu svůj organismus přehlížíte, čímž své imunitě dvakrát nepomáháte. Bohužel, to není tak docela vše, co na vás hvězdy chystají, poněkud smolný týden totiž „dorazí“ neshody doma – opět budete muset řešit problém, jemuž jste se snažili nějakou dobu utíkat. Samo o sobě se nejedná o nic vážného, moc dobře víte, jak vám takové maličkosti dokáží zkomplikovat život. Teprve v závěru období přijde tolik potřebné zklidnění.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Kozorohové tento týden dostanou skvělou šanci ukázat svou (občas na první pohled nepříliš zřejmou) kreativitu! Právě díky ní se vám podaří udělat dobrý dojem na své kolegy a navíc bez potíží vyřešit problémy, s nimiž si spousta lidí z vašeho okolí nevěděla rady! Tento téměř hrdinský čin vám pak přinese zasloužené uznání. Bohužel, nic není tak růžové, jak by si člověk představoval – stres z minulého týdne projeví na vašem zdravotním stavu (ale tady naštěstí nepůjde o nic vážného), tak i na rodinném životě. Snažte se doma více odpoutat od problémů, jež musíte řešit v práci! Uvidíte, že koncem týdne bude tato vaše snaha příjemně odměněna…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Váš život se po nepříjemných turbulencí ze závěru minulého týdne vrací do svých klidnějších vod a vy tak budete moci alespoň více ocenit to pozitivní, co pro vás hvězdy na tento týden přichystaly. Dobrou náladu vám ovšem na chvíli zkazí drobný spor v rodině, ale nepůjde o nic závažného (spíše se bohužel jedná o předzvěst týdnů nadcházejících, ale není na místě propadat panice – jste silná osobnost, pro niž je rodinný život tím nejcennějším, a tak za něj umíte bojovat). Jestliže patříte mezi nezadané, zpozorněte v pátek a v sobotu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pro tento týden vám hvězdy nachystaly spoustu příležitostí, jak načerpat ztracenou energii a motivaci pro další práci. Vaše přirozená píle vám sice nedovolí využít je všechny, ale pamatujte, že je důležité myslet i na sebe – nejen na druhé. Vaši nejbližší navíc ocení, když budete ve větší duševní pohodě, než v jaké vás zastihly uplynulé týdny. V práci vás naštěstí nečekají žádné větší nepříjemnosti a ani vaše zdraví by vás nemělo zaskočit. O víkendu vás může čekat romantika (zvláště jste-li ještě nezadaní).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude ve znamení harmonických vztahů. Pokud jste v partnerském vztahu, těšte se na spoustu pohodových chvílí plných porozumění a radosti. Single Berani mohou očekávat zajímavé setkání s někým, kdo je zaujme. Pozor vša... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat