GRANKO spustilo módní soutěž pro fanoušky značky

03.07.2014 | Zábava

GRANKO spustilo soutěž pro všechny fanoušky módy! Zasoutěžte si o retro šaty na míru v hodnotě 7 000 Kč od butiku Lazy Eye či o výrobu vlastního návrhu ve spojení s celebritou. Po dobu šesti týdnů tak máte možnost ukázat talent a vyhrát netradiční kousek do svého šatníku. Oblíbené GRANKO tak navazuje na loňský rok, který byl ve znamení retro módy se známými fashion bloggerkami A Cup of Style.

Princip soutěže je velmi jednoduchý. Zahrajte si na módního návrháře a navrhněte vlastní retro GRANKO outfit v podobě koláže, fotografie, kresby, skici či počítačové grafiky. Zašlete jej na emailovou adresu granko@cdigital.cz a to v termínu od 9. 6. 2014 do 20. 7. 2014. Odborná porota poté vybere nejlepších 10 návrhů, které budou zveřejněny na Facebooku GRANKO.

O vítězi pak rozhodne počet komentářů. Vítězný návrhář získá výrobu svého vítězného díla a 10 profesionálních fotografií do portfolia ve spolupráci s vybranou celebritou, následnou medializaci a zásoby GRANKA. Všichni komentující pak mají možnost vyhrát šaty na míru dle vlastního přání od známého butiku Lazy Eye v hodnotě 7 000 Kč.

Zapojte se do této netradiční soutěže, ukažte svůj návrhářský talent a vyhrajte krásné šaty na léto, ve kterých nepotkáte nikoho jiného!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat