Konečně pořádný chlap! Svět má prvního baculatého modela!

Pokud se podíváte na fotografie z módní přehlídky některého ze světových návrhářů, sice na molu uvidíte několik mužů, ale mezi námi „děvčaty“, že by to byli zrovna chlapi, ze kterých by nám padaly kalhotky, to se říct nedá.

Modelové mají na molu stejně jako modelky jedinou úlohu – předvádět oblečení, nikoli sebe. A podle toho jsou vybíráni. Hubení, sice výrazní, ale s hůře zapamatovatelnou tváří, která neodvede pozornost od návrhářova výtvoru. Jen málokterý „klasický“ model se proto opravdu proslaví.

Nicméně zdá se, že časy se mění.


A tím, kdo tuto změnu představuje, je Zach Miko. Patří do kategorie „plus sice“ modelů, takže není žádný hubeňour, a navíc není ani unylým chlapečkem s nevýraznou tváří.

Tenhle vousáč právě podepsal smlouvu s jednou z nejvýznamnějších modelingových agentur, takže si ho na molu a na stránkách módních časopisů budeme užívat čím dál víc.

Ovšem špatná zpráva, milé dámy, Zach je ženatý. Byla to právě jeho manželka, kdo ho k modelingu přemluvil.

Mimochodem, Zach je sice prvním „plus size“ modelem, ale upřímně, žádný tlouštík to není. Prostě pořádný kus chlapa, kterého by jistě nejedna z nás měla ráda doma.

Tak co na nový objev ze světa modelingu říkáte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat