Komentáře k článku

renda4141 25.01.2017

Když někam cestuji, tak fotím ráda. :-)

deeana 23.01.2017

Něco na tom je.

heenna 23.01.2017

to ani nedelam

helus 23.01.2017

Nejsem posedlá focením.

vivi11 23.01.2017

super článek

Pravdivý článek*10**10*

Jana 22.01.2017

Vletě jsem pozorovala jednu slečnu, která přišla na pláž Roztáhla si ručník a po.zdlouhavé úpravě vlasů a trénování sexy pohledu udělala selfí s mořem. pak se zvedla a šla pryč.koupání ji nezajímalo, smutné...,zajímavější je asi sledovat ,,lajky":-D

Reny 22.01.2017

Ač jsem z generace, která s mobilem a všemi vymoženostmi dnešní doby vyrůstala, toto šlo a stále půjde naprosto mimo mě. Často vidím lidi jak fotí na mobil vše, jídlem na talíři počínaje až po svůj obličej, když dané jídlo dojedi. Jak smutný pohled, když toto " provádí " venku, v krásné přírodě a nevnimaji danou chvíli a tu nádheru kolem. Místo toho, aby pořídili fotku ptáčka, který si sedne kousek vedle nich, sklebi se na mobil a pak svůj rádoby krásný den sdílí na sociálních sítích. Všímám si toho, že to dělají lidé, kteří jsou v danou chvíli sami a dle mého názoru svou samotu zahání tímto vystrelkem této smutné doby. A to raději nerozebiram kamarády co si jdou posedět a rádoby pokecat do společnosti a místo, aby vedli dialog, koukají do mobilních telefonů a promluví spolu pár vět.

jarda 22.01.2017

no face no problem

Pepa 22.01.2017

fotím stále "furt," a pořád Foťák nosím sebou stejně jako mobil. Ten je pouze na telefonování a není nikdy jako kvalitní Kompakt do ruky. Všechno, ale jen pro osobní potěšení a dokumentaci všeho kolem nás. Hory, města , sport , rodina , atd. . Fotím od svých 12 roků a je mě 70 sát. Nikdy žádnou fotku nedám na net , ale posílám je jen svým kamarádům a přátelům elektronickou poštou, nebo je posílám na CD. Takto pojaté focení nemůže nikoho poznamenat. Vybrané fotky dáváme do albumů , které zpracovává manželka, bývalá profesionální fotografka. a tak je možné foto nejen uchovat klasicky bez PC.

Petr 22.01.2017

Přijde mi to jako pokročilí rozpad mozku. Degenerace lidského myšlení. Je to nezkutečný jak mentalita lidí upadá.

Beruska 22.01.2017

Móda "selfíček" mi přijde fakt šílená, mám pocit, že ať se kouknu, kam se kouknu, všude někdo nastavuje svůj xicht na odiv ostatním. A to nemluvím o tom, jak se u toho většina lidí tváří *10* To už se kolikrát nedá nalepit ani na cukřenku, aby člověka neobvinili z šíření poplašných zpráv nebo z domácího násilí ve formě psychického týrání. :-p

konatovka 22.01.2017

Selfie nefotím, připadá mi to opravdu ujeté.:-O

snegurka 22.01.2017

Souhlasím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat