Problémové děti se celebritám nevyhýbají

Že se hollywoodským tvářím daří všechno, na co sáhnou? Ale kdepak. V soukromí prožívají těžké chvíle. A to hlavně se svými dětmi, které jsou na odvykacích klinikách a ve vězení jako doma!

Potomci nejslavnějších ikon kinematografie mají „vrozené“ předpoklady pro úspěšný život. A to nejen díky tomu, že jim jejich zámožní rodiče mohou financovat vzdělání na těch nejdražších a nejlepších soukromých školách. Zatímco někteří této výsady využijí, jiní vděk za dospívání v luxusu ani trochu neprojevují. U kterých osobností výchova zřejmě selhala?

Nicolas Cage má v rodině pěkné kvítko

Nicolas Cage patří mezi herce, o které se režiséři a producenti doslova perou. To, že se mu daří v pracovním životě, ale ještě neznamená, že se mu starosti obloukem vyhýbají. Pořádné vrásky mu způsobuje syn Weston. Ten byl několikrát zatčen za domácí násilí, výtržnost i rušení nočního klidu. Na vztazích s jeho otcem se jistě podepisuje i fakt, že pokud právě ve vězení nezpytuje svědomí, pobývá na odvykací klinice, kde se snaží přelstít závislost na omamných látkách. No a tam mu společnost dělají i další VIP ratolesti. Například?

Tom Hanks běhá po soudech

Ani další herec nemá pod svými křídly žádného svatouška. Syn Toma Hankse Chester bojuje s drogami už dlouhá léta, proto tráví v detoxikačních zařízeních většinu času. Není to tak dávno, co bezprostředně po opuštění jednoho z nich způsobil vážnou dopravní nehodu. Poškozený řidič pak zažaloval i Toma Hankse –⁠ za to, že svého nezodpovědného potomka pustil za volant, což ho stálo značnou finanční kompenzaci.

Demi Moore má dvojité trápení

Dcery nestárnoucí Demi Moore a akčního hrdiny Bruce Willise se také trochu „vymkly“ rodičovské kontrole. Starší Scoutt Willis si zadělala na průšvih, když se jako mladistvá opila a poskytla policistům průkaz totožnosti s falešnou identitou. Mladší Tallulah Willis propadla alkoholu a po jednom zvlášť divokém období ji museli na dlouhý čas ubytovat v protialkoholní léčebně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat