Nejbizarnější páry showbyznysu

07.02.2021 | Zajímavosti

Říká se, že láska nezná hranic. Jenže ne vždy to mají páry jednoduché, i když je jejich vzájemný cit skutečně upřímný. Někdy se totiž podaří utvořit natolik zvláštní pár, že si lidé nedovedou vysvětlit, co je k sobě skutečně přitahuje. Nutno podotknout, že v některých případech si také nejsme úplně jisti. Které páry českého i zahraničního showbyznysu byly, případně stále jsou, ty nejbizarnější?

Cher a Tom Cruise

Napadlo by vás někdy, že tito dva spolu prožili románek? I když je mezi nimi věkový rozdíl šestnácti let, nutno podotknout, že tito dva to spolu táhli v osmdesátých letech, kdy byli oba ještě dost mladí, aby věkový rozdíl museli řešit. Cher dokonce v jednom z rozhovorů označila Cruise jako nejlepšího milence ve svém životě. A jak se tihle dva dali dohromady? Tak nějak našli vzájemné sympatie, když se utěšovali po rozchodech se svými tehdejšími partnery.

Marilyn Manson a Dita Von Teese

Z těchto dvou celebrit, které několik let žily v manželském svazku, je bizarní především ta mužská polovička. Marilyn Manson je skutečným extrémem ve světě mužů hýbajících showbyznysem. Jeho nevšední a trochu děsivý styl však krásné burlesce nejspíš imponoval natolik, že i přes jeho zvláštní výjev přijala jeho žádost o ruku. Několik let nato však pár požádal o rozvod. Dita jako důvod udala neslučitelné rozdíly. Tak si říkáme, které rozdíly měla na mysli?

Macaulay Culkin a Mila Kunis

Současná manželka Ashtona Kutchera kdysi tvořila celkem nevšední pár s hvězdou vánočních filmů s názvem Sám doma, Macaulayem Culkinem. A nešlo o žádný letní románek. Tito dva spolu žili dlouhých osm let. Podle Mily nese vinu za jejich rozchod právě ona. Podle svých slov se chovala příšerně a byla hrozná mrcha. No, máme za to, že ani „Kevin“ nebyl zrovna svatoušek.

Monika Štiková a Petr Binias

Pokud byste hledali zvláštní pár v českých vodách, nemuseli byste daleko. Jedním z příkladů nepochopitelné lásky je Monika Štiková (48) a její o více než polovinu mladší milenec Petr Binias (23). Tihle dva se poznali přes společné známé, a když vyšel najevo jejich románek, drtivé většině přihlížejících byl páreček pro smích. Tihle dva však všem vytřeli zrak, když se po pár letech společného chození vzali. V současné době plánují dokonce potomka.

Bohuš Matuš a Lucinka

Tak tady je situace vážnější než jinde. Když je mezi partnery velký věkový rozdíl, často to nejednoho překvapí. Jenže když je ten rozdíl třicet let a k tomu není partnerka ještě ani plnoletá, je to na pováženou. Vztah Lucie Palkaninové (18) a Bohuše Matuše (48) se provalil v roce 2018, kdy bylo Lucince pouhých 16 let. Vloni se páru narodila dcera Natálie. 






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat