Novým posvatebním zvykem je zničit šaty

Možná už jste o tomto novém posvatebním zvyku slyšeli. „Trash the dress“, neboli znič si šaty, je nový způsob pořizování svatebních fotografií, při kterých svoje svatební šaty rozhodně nešetříte.

Trash the dress se tradičně, a nutno podotknout, že i logicky, provádí až po svatbě. A jak název napovídá, jde především o to vyfotit sebe a svatební šaty při co možná nejzvláštnějších situacích – a při tom mohou šaty i (hodně) trpět.

Vaše šaty jsou tedy tím, co by na obrázku mělo být to hlavní – ale na takových místech, kterým byste se za normálních okolností vyhnuli obloukem. Pro vaši představu, jak obskurní mohou místa být, tak se jedná třeba o kanalizační tunely, jezera nebo šrotiště. Vaší fantazii se v tomto případě nekladou žádné meze, protože platí – čím bláznivější, tím lepší.

Extrémní podmínky, extrémní konce

Nevýhoda takového focení je už předem známá. Protože při tak extrémních podmínkách je velmi pravděpodobné, že vaše svatební šaty skutečně skončí v odpadcích. Takový zvyk je proto nutné si promyslet dopředu – rozhodně ještě před nákupem šatů. Samozřejmě se dají udělat extrémně vypadající fotky, aniž byste se vůbec zašpinili, ale rozhodně bude větší zábava ponořit se do toho bez ohledu na možné ztráty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat